Barn

"Låt barnen komma till mig", sa Jesus. I Bjärke församling finns många mötesplatser för barn, där den kristna värdegrunden genomsyrar verksamheten. Vi erbjuder en miljö av värme och omtanke och vill att alla barn ska känna sig sedda, välkomna och trygga hos oss. Kontakta gärna barnledarna om du har frågor eller vill veta mer.

Barnverksamhet i Långared

I Långareds församlingshem finns Småstund / Rytmik för små barn tillsammans med vuxna, Miniorer för åk F-2 och Juniorer för åk 3-5.

Barnverksamhet i Magra

I Magra församlingshem finns Barntimmar för barn födda 2016-17, Miniorer för åk F-1 och 2-3, samt Juniorer för åk 4-5 och 6.

Barnverksamhet i Sollebrunn

I Sollebrunns församlingshem finns Barntimmar för barn födda 2016-17, Miniorer för åk F-1 och 2-3, samt Juniorer för åk 4-5. Musikul för åk F-1.

Barnverksamhet i Stora Mellby

I Stora Mellbys församlingshem finns Småstund / för små barn tillsammans med vuxna, Miniorer för åk F-1 och +Miniorer för åk 2-4.

Ledare i barnverksamheten