Vill du bli medlem i Svenska kyrkan och Bjärke församling?

Enklast anmäler du din önskan att bli medlem genom att skriva ut och fylla i den blankett du finner längre ner på denna sida och sedan skicka den till oss. Sedan tar vi kontakt med dig och pratar vidare.

I Svenska kyrkan kan man bara bli medlem i den församling där man är folkbokförd, så om du skickar in din blankett till oss men bor i en annan församling så skickar vi den vidare till den församling det berör.

Välkommen att vara med i den gemenskap som omfattar både himmel och jord.

Rolf Wollert

Inträdesblankett