Rättvisemärkta varor

Vill du vara med och hjälpa människor i tredje världen?

Då kan du köpa rättvisemärkt godis och "ge bort" presenter. Vi har stort utbud av varor. Säljs i Sollebrunns församlingshem och på pastorsexpeditionen. Swishnumret är 123 148 41 79. I meddelanderaden skriv "Fairtrade".

Välkomna in och handla på exp. vardagar mellan 9-12. OBS! ej onsdagar. Under den varma årstiden (juni-aug) har vi också försäljning i Anten, Magra, Erska, Långared och St Mellby kyrkor i samband med gudstjänsterna.