Vi söker ny kyrkoherde

Då vår nuvarande kyrkoherde efter18 år hos oss valt att gå i en välförtjänt pension, söker vi nu dig som ny ledare hos oss.

Bjärke församling är belägen i hjärtat av Västra Götaland, i Alingsås kommun. Vi är en landsortsförsamling med 6 kyrkor, 7 kyrkogårdar, 5 församlingshem och en pastorsexpedition, som förvaltas av våra 23 anställda.

Bjärke är en blomstrande landsbygd med ett gott företagsklimat. Församlingen har ett bra samarbete med både näringsliv och skola, där kyrkan är med och stöttar utvecklingen.

Vi söker dig som brinner för att göra vår kyrka synlig i samhället och som vill arbeta för att få dina medmänniskor att växa i tro och ansvar. Du är närvarande, synlig i samhället, nyfiken och med ett stort intresse för morgondagen. Det är viktigt för oss att bibehålla den höga tillhörighet som vi fortfarande har i vår församling och här ser vi dig som en viktig kugge.

Mer information om tjänsten lämnas av kyrkorådets ordförande Lars Påfvelsson, tel. 070-347 53 66 eller via email till l.pafvelsson@telia.com

Fackliga representanter:

*  KyrkA-  Johanna Sellgren, tel. 08-441 85 61

*  Vision - Björn Carlstedt, tel. 0709-75 39 33

Varmt välkommen att skicka in din ansökan, senast 2021-09-15 till:

Bjärke Församling

Lars Påfvelsson