Gudstjänster och Andakter

Här hittar ni våra gudstjänster och andakter. Senaste sända gudstjänsten eller andakten visas direkt här under denna text. Övriga finns under respektive kategori nedanför eller i menyn.

Direktsänd gudstjänst

Om bilden visar Ej i sändning ber vi er återkomma eller vänta om det är en tid satt.

Senaste gudstjänst eller andakt

Musik i sommarkväll: Från Bach till Taube

Medverkande: Magnus Jonsson - Gitarr & Sång Danica Nyström - Cello & Sång Robert Sörstrand - Präst Lars Andersson - Vaktmästare Axel Hellström - Inspelning Ansvarig utgivare: Robert Sörstrand

Innehåll i Gudstjänster och andakter

En nattvardskalk med vin och ett fat med oblater står på altaret.

Gudstjänst

Här finns de senaste publicerade gudstjänsterna. Vi firar mässa i Erska kyrka kl 11 på söndagar.

Andakter

Vi har två återkommande tillfällen för andakt och bön. Stilla bön varannan torsdag och tisdagens middagsbön. Varje lördag kl 16 publicerar vi en digital gudstjänst här nedan.

Musikgudstjänster

Musik och musikgudstjänster i Bjärke församling

Streamning

Vi livesänder mässan på söndagar från Erska kyrka kl. 11.00. den publiceras här på streaming sidan.