Foto: Svenska kyrkan

Musikgudstjänster

Musik och musikgudstjänster i Bjärke församling

Boka plats

För att kunna hantera antalet besökare finns här en förboknings funktion.

Boka plats

Inspelade Musikgudstjänster

Musikgudstjänster

I våra kyrkor anordnas många musikgudstjänster under året. En del med våra egna körer och musiker och andra med gästande medverkande. Ambitionen är att ha ett varierat utbud med ett genomtänkt innehåll. Till församlingens musikevenemang är det aldrig någon entréavgift.

Musik i sommarkväll

Under sommaren anordnas Musik i sommarkväll, från mitten av juni till slutet av augusti, tisdagar och torsdagar klockan 20.00. Gratis entré.

Musikmedverkan i gudstjänsterna

Våra vanliga gudstjänster innehåller också mycket sång och musik.
Men ännu mer musik efterfrågas ofta. Kan och vill Du som församlingsbo medverka med något musikaliskt inslag under gudstjänsterna, så kontakta gärna någon av våra kyrkomusiker.

Musikundervisning

Församlingens musiker bedriver undervisning för barn och ungdomar i piano och orgelspel. Från nybörjarnivå och uppåt.