Födelsedagskalas

Två gånger om året inbjuds alla som fyllt 80, 85, 90 år eller däröver tillsammans med en vän eller anhörig till födelsedagsfest i Sollebrunns församlingshem.

Då är flaggan hissad, linnedukarna ligger på borden och man bjuds på smörgåstårta, dricka, tårta och kaffe. Det är musikunderhållning och så blir man naturligtvis ihågkommen med en blomma.
Det här är mycket uppskattade tillfällen då det ju också finns möjlighet att återse gamla vänner o skolkamrater, som man kanske inte träffat på länge.
På inbjudan finns också möjligheten att önska besök hemma i anslutning till sin födelsedag istället, om man så önskar.
Vill man avstå uppvaktning så finns naturligtvis även den möjligheten.

För mer information, kontakt diakonass Katarina Malmqvist, tel 837 05.