Värmestugan

Vi träffas på tisdagar mellan 11.00-13.30 då serveras hemlagad soppa, smörgås, nybakad kaka o kaffe för 30:- i Sollebrunns församlingshem.

Tänk att människor över sociala och åldersmässiga gränser kan få sitta ner och äta tillsammans. Den här dagen behöver du inte sitta ensam och äta.
Varje vecka kl. 11.30 är det en enkel middagsbön.

Vi gör i ordning inför soppan på måndagsförmiddagar kl. 10.00-12.00. Då är vi en öppen grupp dit alla är välkomna, som skalar och skär. Men vi dricker också kaffe och har det trevligt tillsammans.
Den här gruppen kallar vi för ”Måndagsöppet”

I den mån det finns ekologiska råvaror använder vi detta. Vi använder alltid svenskt kött och kycklingprodukter i våra soppor.

Skulle du vilja vara med och hjälpa till så hör gärna av dig till Katarina Malmqvist tel 83705.