Daglediga

För dig som är ledig på dagen och vill träffa andra i en trivsam miljö så finns våra ekumeniska månadsträffar för ”daglediga”.

Följande träffar bjuder på andakt och något slags program av skiftande slag och trivsam kaffegemenskap. Träffarna är ekumeniska och cirkulerar mellan församlingarnas lokaler enligt ordningen nedan.
”Daglediga” i Sollebrunn träffas tredje onsdagen i månaden kl. 11.00.
”Kretsträffen” i Långaredsbygden träffas första torsdagen i månaden kl. 10.30.

Alla är välkomna, det är bara att titta in.

Information om vilka dagar vi träffas finns under vår kalender.

Kontaktperson: Katarina Malmqvist tel 837 05 eller katarina.malmqvist@svenskakyrkan.se