Jäts församlingshem
Foto: Kyrkogårds- och Fastighetsförvaltningen Växjö

Jäts församlingshem

Jäts församlingshem hör till Ingelstads församling och är en del av Svenska kyrkan Växjö.

Strax intill Jäts kyrka ligger Jäts församlingshem med samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Jäts församlingshem, öppettider, kontaktuppgifter, information om gudstjänst och verksamhet samt mer om lokaler att hyra, tillgänglighet och församlingshemmets historia.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu bara bokas för dopkalas och minnesgudstjänster. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Jäts församlingshem

Helgåkra 4
362 52 Jät

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Ulrika Berg

Vaktmästare

Gudstjänst och verksamhet

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Ingelstads församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.

Om Jäts församlingshem

Jäts församlingshem ligger mitt emot Jäts nya kyrka. Byggnaden var från början skolbyggnad.

Hyra lokal

I Jäts församlingshem får det plats ca 50 personer i stora salen och 15 personer i barnrummet.

Tillgänglighet

Jäts församlingshem är tillgänglighetsanpassat med en ramp vid entrén och handikappsanpassad toalett.