Foto: Tommy Hvitfeldt

S:t Mikaelsgården

S:t Mikaelsgården ligger ett stenkast från Uddevalla kyrka och här samlas många av körerna och barnverksamhet. Här finns också Café Strömmen där du kan fika och umgås.

Aktuellt i S:t Mikaelsgården och Café Strömmen

Alphakurs

Alpha är en social mötesplats som utforskar grunderna i den kristna tron. Det är helt enkelt en öppen, informell och ärlig plats för att utforska och diskutera livets stora frågor tillsammans. Mån 2022 18.00, Café Strömmen.

Babygrupp i S:t Mikaelsgården

Träffa andra småbarnsföräldrar och dela erfarenheter, bekymmer och glädje­ämnen! För nyfödda bebisar upp till ett år och deras vuxna. Tis 2022 13.00, S:t Mikaelsgården.

En kvinna läser en bibel.

Bibelskola Mosaik

Längtar du efter att fördjupa din relation med Gud? Vill du ha mer kunskap om Guds rike? Välkommen till Bibelskola Mosaik! Ons 2022 19:00, S:t Mikaelsgården.

Familjefika i Café Strömmen

Ta med barnen på fika eller mellis i Café Strömmen! På onsdagar har vi extra bra priser på familjefika. Dessutom är vårt stora lekrum öppet för barnen när de fikat färdigt. Onsdagar 14.00-16.00, Café Strömmen.

Konfa 2022-23

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!

Två unga kvinnor sitter vid en putsad vägg.

Kyrkans Unga i S:t Mikaelsgården

Under vissa delar av terminen har vi program för Kyrkans Unga på tisdagar i S:t Mikaelsgården. Tis 2022, S:t Mikaelsgården.

Körer

Sjung i kör! Här presenteras alla de körer som finns i Uddevalla pastorat. Förhoppningsvis hittar du en kör som passar just dig!

Miniorer och juniorer i S:t Mikaelsgården

Vi fikar, sjunger, leker, pysslar och tillsammans och ibland ser vi på film. För barn från förskoleklass upp till årskurs 6. Tis, tor 2022 15:30, S:t Mikaelsgården.

Opp-och-ner-kören i S:t Mikaelsgården

En kör för dig som går i årskurs 1-5. Välkommen att öva med oss. Ons 2022 15:00, S:t Mikaelsgården.

Sång och rytmik i S:t Mikaelsgården

Sjung och spela tillsammans med andra barn och vuxna. För barn från 0-6 år. Fre 2022 10.00, S:t Mikaelsgården.

Närbild på fjärilen påfågelöga utomhus.

Trädgård med mening

Vi planterar och gör fint runt Café Strömmens uteservering. Mån 14.00 (ojämna veckor) 2022, Café Strömmen.

Några tonårstjejer sitter på en hustrappa.

Ungdomsalpha i S:t Mikaelsgården

Är du nyfiken på vad kristen tro kan vara? Här får du möjlighet att diskutera livets och trons stora frågor tillsammans med andra. Ons 2022 16.00, S:t Mikaelsgården.

Ungdomsträffar i S:t Mikaelsgården

Ungdomsträffar. Ons och tor 2022 18.30-21.30, S:t Mikaelsgården.

Kalender i Uddevalla församling

Vad skulle du vilja hitta på? Här hittar du grupper, evenemang och mötesplatser.

Uddevalla kyrka

I Uddevalla församling finner du en mötesplats där Guds liv ständigt strömmar, tas emot och ges åt varandra. En plats där du får möta Gud, dig själv och andra. Gudstjänsten är central och här kan du ofta fira högmässa.

Café Strömmen

Café Strömmen är Uddevalla församlings café, centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa glass. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering.

Boka lokal

Behöver du en lokal i samband med dop, konfirmation, begravning eller föreningsmöte? Vi erbjuder lokaler i olika storlekar för uthyrning.

Om S:t Mikaelsgården

S:t Mikaelsgården ligger intill Uddevalla kyrka och har flera olika lokaler som passar sig för olika verksamheter. Här kan du läsa mer om S:t Mikaelsgården.

Vi som arbetar i S:t Mikaelsgården och Uddevalla kyrka

Vem söker du? Här finner du kontaktuppgifter till medarbetare i Uddevalla församling.