Foto: Anna-Lena Lundqvist

Bäve kyrka

Bäve är en levande Jesuscentrerad församling där barnen har en självklar plats. Här finner du möjligheter att engagera dig för andra människor och för en bättre värld, både i vårt närområde och i ett större perspektiv.

Aktuellt i Bäve kyrka

En lång och rak grusväg i skogen.

Vuxenväg till tro - Katekumenatet

Längtar du efter en tro? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? Då kan den här samtalsgruppen vara något för dig! Sep 2024, Bäve kyrka

Behöver du någon att prata med

Ibland hamnar vi i kris. Då kan det vara bra att ha någon att prata med. Men man måste inte vara i kris för att boka ett själavårdssamtal. Det kan också fungera som en friskvård för själen. Välkommen att höra av dig till Svenska kyrkan i Uddevalla.

Digital bönevandring

Gå en digital bönevandring på Youtube. Både för dig som aldrig har bett en bön förut och för dig som är van att be sedan barnsben. Och för alla andra där emellan. Närsomhelst, där du är.

Ekonomisk rådgivning och stöd

När livet krisar, krisar ofta även ekonomin. Många skäms när pengarna inte räcker till. Behöver du någon att prata med om din situation? Välkommen att kontakta en diakon i din församling.

Konfa 2024-25

Vad är viktigt i mitt liv? Varför händer onda saker i världen? Hur är jag en bra människa? Och finns Gud? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Olika dagar och tider, Uddevalla, Bäve, Dalaberg. Läger på Ängögården.

Körer

Sjung i kör! Här presenteras alla de körer som finns i Uddevalla pastorat. Förhoppningsvis hittar du en kör som passar just dig!

Sommarcafé i Bäve

Välkommen på fika och gemenskap i ett somrigt Bäve! Onsdagar v. 26-30 2024 kl. 14:00-15:30, Bäve kyrka.

Språkcafé light

Språkcafé Light är för dig som vill fortsätta träna svenska eller bara träffa folk och umgås under sommaren. ons 29 maj samt 5, 12 & 19 juni 2024, kl. 10:00-12:00, Bäve kyrka

Stöd till ukrainska flyktingar

Svenska kyrkan samverkar med kommun, frivilligorganisationer och civilsamhälle för att erbjuda hjälp till ukrainska flyktingar i Uddevalla.

Webbandakter

Ta del av inspelade andakter från våra kyrkor.

Kalender i Bäve församling

Vad skulle du vilja hitta på? Här hittar du grupper, evenemang och mötesplatser.

Boka lokal

Behöver du en lokal i samband med dop, konfirmation, begravning eller föreningsmöte? Vi erbjuder lokaler i olika storlekar för uthyrning.

Korset som pryder altaret i Bäve kyrka med altartavlan i bakgrunden.

Om Bäve kyrka

Bäve kyrka är ritad av arkitekt Carl-Anders Hernek och invigdes 26 augusti 1973.

Vi som arbetar i Bäve kyrka

Vem söker du? Här finner du kontaktuppgifter till medarbetare i Bäve församling.