Det händer i kyrkan

Välkommen på gudstjänst i våra kyrkor och församlingar!

Ett barn visar glatt upp en bit ljusblå lera som hen jobbat med.

Barn och familj

Upptäck våra babygrupper, öppen förskola och mycket mer! Du hittar kontaktuppgifter under respektive verksamhet.

Musik & kör

Svenska kyrkan är Sveriges största arrangör av musikevenemang och bidrar till ett levande kulturliv i Uddevalla. Hos oss kan du njuta av till exempel klassiska verk, lunchmusik och gospel. Eller kanske vara med och sjunga själv?

Konfa 2022-23

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!

Någon pumpar kaffe ur en termos i en mugg från Svenska kyrkan.

Mötesplatser

Soppa, samtal, handarbete eller bara umgås över en kopp kaffe. Välkommen till våra grupper och mötesplatser!

Diakoni

Diakoni är kyrkans omsorg om medmänniskan och skapelsen, ibland kallas det också kyrkans sociala arbete. Det handlar om att genom delaktighet, med respekt och i ömsesidig solidaritet möta människor i utsatta livssituationer.

En åker i solnedgång.

Andlighet och fördjupning

Här finns möjlighet för dig som är nyfiken på kristen tro, för dig som vill fördjupa dig i Bibeln och finna stillhet i bönen.

Förskolan Diamanten

Välkommen till förskolan Diamanten! En liten förskola med stor plats för individen.