Kyrkor och mötesplatser

Nästan varje dag hela året händer det något i våra kyrkor. Läs mer om vad som är på gång, om byggnaderna och vem som jobbar där.

Kyrkor och kapell

Bäve kyrka

Bäve kyrka ligger på Skogslyckan i Uddevalla och stod färdig 1973. Här kan du bland annat delta i mässa, sopplunch och barnkör.

Krucifixet i Dalabergskyrkan

Dalabergskyrkan

Dalabergskyrkan ligger vid Dalabergs centrum i norra Uddevalla. Här finns barn- och ungdomsverksamhet, café och förskola. Varje söndag kl 17.00 firas Dalabergsmässan.

Lane-Ryrs kyrka

Lane-Ryrs kyrka ligger mitt i byn, nordost om Uddevalla. Här händer något nästan varje dag.

Uddevalla kyrka

Uddevalla kyrka ligger i centrala staden, strax öster om Kungstorget. Här finns en omfattande konsert- och musikverksamhet. Varje söndag firas högmässa kl 11.00.

S:t Mikaelskapellet

Här kan du läsa mer om S:t Mikaelskapellet.

Sjukhuskyrkan Uddevalla

Vi är här för dig!

Mötesplatser och församlingshem

S:t Mikaelsgården

S:t Mikaelsgården ligger ett stenkast från Uddevalla kyrka och rymmer samlingssalar och lokaler för kör- och barnverksamhet. Här finns också Café Strömmen.

Lane-Ryrs församlingshem

Lane-Ryrs församlingshem ligger i direkt anslutning till Lane-Ryrs kyrka.

Café Strömmen

Café Strömmen är Uddevalla församlings café, centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa glass. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering.

Ängögården

Läger, kurs och konferens – mitt i den Bohuslänska skärgården.