Välkommen på gudstjänst i våra kyrkor och församlingar!

gudstjänstfirande i coronatider

Från och med 31 maj firas återigen gudstjänst i våra kyrkor.

I samband med gudstjänsterna följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer fullt ut. Det innebär att max 50 personer får samlas samtidigt och att vi tillämpar social distansiering. Personer som är 70+ eller tillhör riskgrupp bör stanna hemma. Har man förkylningssymtom ska man inte närvara. I kyrkorummet märker vi ut lämpliga sittplatser och vi gör anpassningar för att undvika trängsel i entréer och kapprum.

I de fall mer än 50 personer ansluter ordnar vi så att ytterligare en gudstjänst kan firas när ordinarie gudtjänst är avslutad. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver någon att prata med. Klicka här för att läsa mer om beslutet att återuppta gudstjänstfirandet.

Inspelade andakter från våra kyrkor

Inför varje helg spelar vi in en kort andakt och publicerar här på vår webbplats. Klicka här för att se inspelade andakter från våra kyrkor.

Bäve kyrka

Gudstjänst söndagar 11.00
Veckomässa onsdagar 18.15

Dalabergskyrkan

Gudstjänst söndagar 17.00

Lane-Ryrs kyrka

Gudstjänst söndagar 09.00

Uddevalla kyrka

Gudstjänst söndagar 11.00
Veckopredikan måndagar 15.00
Veckomässa onsdagar 18.15
Kyrkan öppen för enskild andakt mån-lör 14.00-16.00.