Gudstjänst

Hämta kraft från gemenskap med varandra och med Det heliga. Uddevalla pastorats församlingar har olika gudstjänstprofiler som ger en rik mångfald.

Digital bönevandring

Gå en digital bönevandring på Youtube. Både för dig som aldrig har bett en bön förut och för dig som är van att be sedan barnsben. Och för alla andra där emellan. Närsomhelst, där du är.

Gudstjänst i Bäve kyrka

Varje söndag firas mässa med lovsång i Bäve kyrka. Under gudstjänsten har vi söndagsskola för barnen. Ungefär en gång i månaden firas gudstjänster som är utformade särskilt för dig med funktionsvariation. Sön 11.00, Bäve kyrka.

Altaret i Dalabergskyrkan

Gudstjänst i Dalabergskyrkan

Välkommen att fira Dalabergsmässan, en enklare form av mässa med delaktighet och mångfald. Sön 17.00, Dalabergskyrkan.

Gudstjänst i Lane-Ryrs kyrka

Välkommen att fira gudstjänst i Lane-Ryrs kyrka. Sön 16.00, Lane-Ryrs kyrka.

Gudstjänst i Uddevalla kyrka

Välkommen att fira högmässa, lyssna till veckopredikan och fira lovsångsmässa. Sön 11.00, mån 15.00 och ons 18.00 i Uddevalla kyrka.

Julens gudstjänster

Nu fylls våra kyrkor med julens budskap om frid och fred. Lyssna till julens evangelium, möt Jesusbarnet i krubban och sjung med i de välkända psalmerna. Välkommen till våra kyrkor i advent och jul! 27 nov 2022 - 6 jan 2023, kyrkorna i Uddevalla pastorat.

Några barn leker med dockorna i julkrubban.

Samling vid krubban

Varje julafton samlas stora som små vid julkrubban i Uddevalla kyrka för att få reda på vad som egentligen hände den där julnatten för mer än 2000 år sedan. Lör 24 dec 2022 11.00, Uddevalla kyrka.

Webbandakter

Ta del av inspelade andakter från våra kyrkor.

Närbild på en handgjord liten ängel med konformad kropp.

Änglavakt – ett julspel sett från ovan

I Bäves årliga julspel får vi följa änglaskaran klädd i vitt när de förbereder sig och världen inför Jesu födelse. Lör 24 dec 11.00, Bäve kyrka.

En bibel ligger uppslagen på ett bladguldsmyckat altare.

Kyrkoårets bibeltexter

Läs bibeltexterna för de olika helgdagarna under kyrkoåret.

Lyssna till söndagens predikan

Här kan du lyssna på senaste söndagens predikan från Uddevalla kyrka.

Skicka in en bön eller tänd ett ljus

Här kan du skicka in en bön eller be oss tända ett ljus i kyrkan. Vi ber för ditt böneämne och tänder ljus i kyrkans ljusbärare.