En åker i solnedgång.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Teologisk fördjupning

Här finns möjlighet för dig som är nyfiken på kristen tro, för dig som vill fördjupa dig i Bibeln och finna stillhet i bönen.

Vuxenväg till tro

Vill du veta mer om vad kristen tro är? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? I höst startar en katekumenatsgrupp i Bäve kyrka. Det är en samtalsgrupp om tro och livsfrågor för dig som är nyfiken på kristen tro.

Alphakurs

Alpha är en social mötesplats som utforskar grunderna i den kristna tron. Det är helt enkelt en öppen, informell och ärlig plats för att utforska och diskutera livets stora frågor tillsammans. Måndagar 18.00 i Café Strömmen, start 26 september.

Retreat

Sön 23 okt 10.00-16.00 i Lane-Ryrs församlingshem

Bibelskola Mosaik

Längtar du efter att fördjupa din relation med Gud? Vill du ha mer kunskap om Guds rike? Välkommen till Bibelskola Mosaik!