Foto: Maria Svensk

Kontakt/Press

På den här sidan och dess undersidor har vi samlat kontaktuppgifter och länkar som kan vara till nytta för dig som söker kontakt. Om du ändå inte hittar rätt, pröva sökfunktionen längst upp till höger!

Pastorsexpeditionen

Box 262, 451 17 Uddevalla
Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 451 32 Uddevalla 

Växel: 0522-64 21 00
E-post: uddevalla.pastorat@svenskakyrkan.se
Expeditionens öppettider:
mån-fre 09.00-12.00 samt mån, tis och tors 13.00-15.00

Kyrkogård

Telefon: 0522-64 21 10
E-post: uddevalla.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se
Kyrkogårdsförvaltningens expedition finns på Sigelhults begravningsplats.

Kyrkoherde

Malin Hammarström
0522-64 21 03, malin.hammarstrom@svenskakyrkan.se

Press och media

Simeon Olander, kommunikatör
0522-64 21 35, simeon.olander@svenskakyrkan.se

Kyrkor och verksamheter

Bli medlem

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller träffa nya och gamla vänner. Ditt medlemskap bidrar dessutom till att hjälpa utsatta människor i din närhet och runt om i världen.

Boka lokal

Behöver du en lokal i samband med dop, konfirmation, begravning eller föreningsmöte? Vi erbjuder lokaler i olika storlekar för uthyrning.

Boka dop, bröllop och begravning

Vill du boka dop, bröllop eller begravning? Här hittar du information och kontaktuppgifter till din hjälp.

Du behövs

Det finns många möjligheter för den som vill engagera sig. Ge en gåva eller arbeta som volontär i din församling. Behovet av volontärer är stort och i våra församlingar kan du ge av din tid genom att finnas med i olika typer av social verksamhet.

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas kyrkans namn och position på en karta.

Kyrkans appar

Med appen "Kyrkguiden" kan du hitta till våra kyrkor med hjälp av mobiltelefonen. För barn finns appen "Kyrkan" där du kan göra saker som man gör i en riktig kyrka. Båda apparna är gratis och utan reklam.

Kyrkor och mötesplatser

Välkommen att hitta din plats för gemenskap och möten – med varandra och med det Heliga. Här är du välkommen precis som du är: med det hela och det trasiga, med glädje och sorg, tro, tvivel och allt det andra.

Medarbetare

Söker du en av oss medarbetare i Uddevalla pastorat? Här finns våra kontaktuppgifter, välkommen att höra av dig!

Behöver du någon att prata med

Ibland hamnar vi i kris. Då kan det vara bra att ha någon att prata med. Men man måste inte vara i kris för att boka ett själavårdssamtal. Det kan också fungera som en friskvård för själen. Välkommen att höra av dig till Svenska kyrkan i Uddevalla.

Skicka in en bön eller tänd ett ljus

Här kan du skicka in en bön eller be oss tända ett ljus i kyrkan. Vi ber för ditt böneämne och tänder ljus i kyrkans ljusbärare.