Foto: Adobe Stock

Boka lokal

Behöver du en lokal i samband med dop, konfirmation, begravning eller föreningsmöte? Vi erbjuder lokaler i olika storlekar för uthyrning.

Vi vill gärna att våra lokaler ska användas av församlingsborna även när vår egen verksamhet inte pågår. Du som är medlem i Svenska kyrkan inom Uddevalla pastorat kan hyra lokal till reducerat pris. Medlemmar får också låna samlingslokal kostnadsfritt i samband med dop, konfirmation, bröllop och begravning.

Bokning

Kontakta expeditionen för att boka och ställa frågor:
0522-64 21 00 eller uddevalla.pastorat@svenskakyrkan.se 

Lokaler

 

Bäve kyrka

Stora salen, 80 personer
Tillgång till kök möjlig.

S:t Mikaelsgården

Blå salen: 120 personer.
Mikaelssalen: 70 personer.
Tillgång till kök möjlig.

Dalabergskyrkan

Samlingssal: 50 personer.
Tillgång till kök möjlig.

Lane-Ryrs församlingshem

Församlingssal: 80 personer.
Tillgång till kök möjlig.

Ängögården

Läger, kurs och konferensgård mitt i den Bohuslänska skärgården. Klicka här för mer information om Ängögårdens alla faciliteter.

Kyrkor och lokaler i Uddevalla pastorat

Bäve kyrka

Bäve är en levande Jesuscentrerad församling där barnen har en självklar plats. Här finner du möjligheter att engagera dig för andra människor och för en bättre värld, både i vårt närområde och i ett större perspektiv.

Ceremonilokal Sigelhult

Ceremonilokalen på Sigelhults kyrkogård rymmer lokaler för borgerliga begravningar, begravningar i Svenska kyrkans ordning och ceremonier utifrån andra religiösa former. Det är en plats där människor kan dela gemenskap, reflektion, samtal och sorg.

Dalabergskyrkan

Dalabergs församling är en plats för både tro och tvivel – en varm atmosfär som ger hopp och mening i en trasig värld. Här finner du verksamhet präglad av delaktighet och mångfald, där samhällsengagemang, integration och religionsdialog är viktiga delar.

Lane-Ryrs församlingshem, entrésidan

Lane-Ryrs församlingshem

I Lane-Ryrs församlingshem samlas gammal och ung sida vid sida. Mycket av församlingens verksamhet sker i församlingshemmet, som ligger i direkt anslutning till Lane-Ryrs kyrka.

Lane-Ryrs kyrka

I Lane-Ryr ligger mycket fokus på familjeverksamheten och stora barngrupper. Här finner du en naturlig samlingspunkt mitt i bygden. Här finns gudstjänster som präglas av enkelhet och där du kan vara delaktig och där musiken spelar en viktig roll.

S:t Mikaelsgården

S:t Mikaelsgården ligger ett stenkast från Uddevalla kyrka och här samlas många av körerna och barnverksamhet. Här finns också Café Strömmen där du kan fika och umgås.

S:t Mikaelskapellet

S:t Mikaelskapellet ligger intill Uddevalla kyrka och används för begravningar, bröllop och andra förrättningar. 

Uddevalla kyrka

I Uddevalla församling finner du en mötesplats där Guds liv ständigt strömmar, tas emot och ges åt varandra. En plats där du får möta Gud, dig själv och andra. Gudstjänsten är central och här kan du ofta fira högmässa.

Ängögården

Stora grönytor, egen badstrand, rymlig samlingssal, kapell och konferensrum – här finns allt ni behöver för ett lyckat läger, kurs eller konferens – mitt i den Bohuslänska skärgården.