Krucifixet i Dalabergskyrkan

Dalabergskyrkan

Dalabergskyrkan ligger vid Dalabergs centrum i norra Uddevalla. Här finns barn- och ungdomsverksamhet, café och förskola. Varje söndag kl 17.00 firas Dalabergsmässan.

Det händer i Dalabergskyrkan

Kom in och upptäck något nytt i Dalabergskyrkan.

Vi som arbetar i Dalabergskyrkan

Välkommen att kontakta oss.

Dalabergskyrkan

Om Dalabergskyrkan

Här kan du läsa mer om Dalabergskyrkan.

Aktuella och kommande arrangemang

Parklek!

Vad vore sommarlovet utan roliga aktiviteter för barnen? Under sommaren arrangerar Svenska kyrkan lekstunder på lek- och idrottsplatser i Uddevalla. Det är gratis och alla får vara med!

Dop

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj. Det är också en fin tradition som går långt tillbaka i historien.

Diakon Ann-Charlotte Kubwimana lastar in lekmaterial i bilen.

Skapande och lek för att glömma kriget för en stund

Sedan i påskas bor ett antal ukrainska flyktingfamiljer på Äsperödshemmet i Uddevalla. Tillsammans med kommunen och frivilliga arbetar Svenska kyrkan för att skapa en bra tillvaro för de boende, inte minst barnen.

Ukrainas flagga med ett blått fält över ett gult fält.

Aktiviteter och stöd till ukrainska flyktingar

Svenska kyrkan samverkar med kommun, frivilligorganisationer och civilsamhälle för att erbjuda hjälp till ukrainska flyktingar i Uddevalla.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

POP- Power of pink

måndagar 14.00-16.00 Dalabergskyrkan, Café Basilika

Framtiden bor hos oss

Nätverk för församlingar i mångkulturella och mångreligiösa områden.

Café Basilika

Dalabergskyrkans café