En nybryggd espresso

Café Strömmen

Uddevalla församlings café

Café Strömmen är Uddevalla församlings café. Centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa glass. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering. Vi har även choklad, kaffe och andra fairtrade-varor till försäljning. Välkommen!

öppettider:

måndagar 10.00-14.00
tisdagar 10.00-16.00
onsdagar 10.00-16.00
torsdagar 10.00-16.00
fredagar 10.00-14.30

Meny

Här visas ett urval av vår meny. Utöver nedanstående serverar vi bland annat kakor, bullar, glass samt kalla och varma drycker.

MAT
Paj med sallad, valfri sås 70 kr
Bakpotatis med räkröra och sallad 75 kr
Pannkakor 3/5 st med sylt och grädde 35/50 kr

sallad

Räksallad 75 kr
Kycklingsallad 75 kr
Grekisk sallad 75 kr

(Välj mella Vitlök sås, Rhodeisland sås, Curry sås, Mangoraja sås)

smörgåsar

Ost 25 kr
Ost och skinka 30 kr
Köttbullar och rödbetsallad 40 kr
Räksmörgås 59 kr
Äggsmörgås 40 kr
Leverpastej 40 kr

Bullar 15 kr
Kaffe/Te 18 kr

Meny som pdf

Café Strömmen logotyp

Ansvarig:

Georges Al Fehaily

Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Caféansvarig

När vi möts som medmänniskor så händer det något, för i det sant mänskliga är Jesus mitt ibland oss. Han som har sagt: Den som tror på mig, ur hans inre ska flyta strömmar av levande vatten (Joh 7:38)

Vår bön är att Café Strömmen ska få bli en källa som det strömmar levande vatten från, till våra hjärtan och till hela vår stad. Varmt välkommen till Café Strömmen!