Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Café Strömmen

Uddevalla församlings kafé

Café Strömmen är Uddevalla församlings kafé. Centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa ekologisk glass från Pipers. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering. Vi har även choklad, kaffe och andra fairtrade-varor till försäljning. Välkommen!

Öppetider:

Café Strömmen logotyp

onsdagar 12.00-18.00
söndagar jämna veckor 12.00-18.00

När vi möts som medmänniskor så händer det något, för i det sant mänskliga är Jesus mitt ibland oss. Han som har sagt: Den som tror på mig, ur hans inre ska flyta strömmar av levande vatten (Joh 7:38)

Vår bön är att Café Strömmen ska få bli en källa som det strömmar levande vatten från, till våra hjärtan och till hela vår stad. Varmt välkommen till Café Strömmen!