Svenska kyrkan Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Café Strömmen

Uddevalla församlings café

Café Strömmen är Uddevalla församlings café. Centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa ekologisk glass från Pipers. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering. Vi har även choklad, kaffe och andra fairtrade-varor till försäljning. Välkommen!

öppettider:

tisdagar 10.00-16.00
onsdagar 10.00-18.00
torsdagar 10.00-16.00

Meny

Här visas ett urval av vår meny. Utöver nedanstående serverar vi bland annat kakor, bullar, glass samt kalla och varma drycker.

Paj med sallad och dressing, 59 kr

Bakpotatis med räkröra och sallad, 59 kr

Pannkakor med sylt och grädde, 50 kr

Räksallad, 59 kr

Kycklingsallad, 59 kr

Café Strömmen logotyp

Ansvarig:

Georges Al Fehaily

Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Caféansvarig

När vi möts som medmänniskor så händer det något, för i det sant mänskliga är Jesus mitt ibland oss. Han som har sagt: Den som tror på mig, ur hans inre ska flyta strömmar av levande vatten (Joh 7:38)

Vår bön är att Café Strömmen ska få bli en källa som det strömmar levande vatten från, till våra hjärtan och till hela vår stad. Varmt välkommen till Café Strömmen!