Lane-Ryrs församlingshem, entrésidan
Foto: Tommy Hvitfeldt

Lane-Ryrs församlingshem

I Lane-Ryrs församlingshem samlas gammal och ung sida vid sida. Mycket av församlingens verksamhet sker i församlingshemmet, som ligger i direkt anslutning till Lane-Ryrs kyrka.

Aktuellt i Lane-Ryrs församlingshem

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.

Barnkör i Lane-Ryrs församlingshem

Kör för dig som går i åk 2-6. Välkommen att vara med och sjunga. Ons 2022 13:00 resp. 14:30, Lane-Ryrs församlingshem.

Körer

Sjung i kör! Här presenteras alla de körer som finns i Uddevalla pastorat. Förhoppningsvis hittar du en kör som passar just dig!

Två flickor går hand i hand i en lekpark.

Miniorer och juniorer i Lane-Ryrs församlingshem

Vi fikar, sjunger, leker och pysslar. Träffarna sker varannan vecka (jämna veckor) och varje årskurs har en egen dag/tid. Mån 13.00, Tis 13.00, Mån 14.30 och Tis 14.30 2022, Lane-Ryrs församlingshem.

Sykrets i Lane-Ryr

Vi träffas och syr tillsammans. Tis 10:00 (jämna veckor) 2022, Lane-Ryrs församlingshem.

Träff med dopp i Lane-Ryrs församlingshem

Vi umgås och fikar tillsammans. Tis 11:00 (ojämna veckor) 2022, Lane-Ryrs församlingshem.

En hög med hjärtformade våfflor, med sylt och grädde på toppen.

Våffelmåndag

Var med i gemenskapen och ät nygräddade våfflor. Mån 15:00 (ojämna veckor) 2022, Lane-Ryrs församlingshem.

Kalender i Lane-Ryrs församling

Vad skulle du vilja hitta på? Här hittar du grupper, evenemang och mötesplatser.

Boka lokal

Behöver du en lokal i samband med dop, konfirmation, begravning eller föreningsmöte? Vi erbjuder lokaler i olika storlekar för uthyrning.

Lane-Ryrs kyrka

I Lane-Ryr ligger mycket fokus på familjeverksamheten och stora barngrupper. Här finner du en naturlig samlingspunkt mitt i bygden. Här finns gudstjänster som präglas av enkelhet och där du kan vara delaktig och där musiken spelar en viktig roll.

Om Lane-Ryrs församlingshem

Lane-Ryrs församlingshem kan du boka för dop och minnesstunder. Byggnaden är från början en skola men byggdes 1968 om till församlingshem.

Vi som arbetar i Lane-Ryrs kyrka och församlingshem

Vem söker du? Här finner du kontaktuppgifter till medarbetare i Lane-Ryrs församling.