Svenska kyrkan Tranås

Kontakt

Svenska kyrkan Tranås Besöks- och postadress: Majorsgatan 1, 57340 Tranås Telefon: +46(140)67400 E-post till Svenska kyrkan Tranås

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Tranås

Välkommen till Tranås Pastorat.

Vill du kika på vad som händer i våra kyrkor?
Här hittar ni också vårt församlingsblad som PDF-fil
och lokaltidningens veckoannons.

Kalender

Vill du kika på vad som händer i våra kyrkor? Klicka i kalendern nedan! Här ser ni aktuell information, om våra grupper, gudstjänster och evenemang. Här hittar ni också vårt församlingsblad som PDF-fil och lokaltidningens veckoannons.

Föredrag med musik.
Lördagen den 24 februari kl. 16.00. Biljetter 150 kr.
En del av fastemusiken.

Dogge Doggelito

Föredrag med musik. Lördagen den 24 februari kl. 16.00. Biljetter 150 kr. En del av fastemusiken.

och existentiell hälsa? Hur kan vi hantera livet och dess
utmaningar? Livsstrategier och må bra-kunskap.

Cajsa Tengblad

Föreläsning med Cajsa Tengblad. Onsdagen den 14 mars i Tranås kyrka. Hälsa för hela människan - hur kan vi leva och må väl till ande, kropp och själ? Vad är hälsa? Vad är psykisk och existentiell hälsa? Hur kan vi hantera livet och dess utmaningar? Livsstrategier och må bra-kunskap.

Här hittar du lite av varje som är på gång
som kanske inte ligger under egna rubriker
i menyn.

På gång- aktiviteter och evenemang

Här hittar du lite av varje som är på gång som kanske inte ligger under egna rubriker i menyn.

Är ni en organisation, skolklass eller ett gäng som skulle vilja ha en guidning av kyrkan. Hör av er till oss för info och bokning.

Vi erbjuder guidningar i våra kyrkor

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Läs hela programmet och var med och bidra!

Fastekampanjen 2018

I fastekampanjen 2018, som startar den 11 februari och avslutas den 25 mars, kommer det att vara fokus på vad vårt psykosociala arbete betyder för människor som drabbats av katastrof eller konflikt och tvingats till flykt. I Tranås pastorat har vi flera olika insamlings och fördjupningstillfällen. Läs hela programmet och var med och bidra!

I våra församlingar har vi flera grupper med barnverksamhet.

Barn och familj

I våra församlingar har vi flera grupper med barnverksamhet. Det finns grupper som man anmäler sig till men även öppen verksamhet.Vi har även flera barnkörer. Information om vårterminen kommer inom kort. Vårterminen startar v. 3.

Nu testar vi en ny grupp med
4-5 åringar som får gå på kyrk-spaning.

Kyrkspanarna- en nyhet!

Nu testar vi en ny grupp med 4-5 åringar som får gå på kyrk-spaning.