Svenska kyrkan Tranås

Kontakt

Svenska kyrkan Tranås Besöksadress: Majorsgatan 1, 57340 Tranås Telefon: +46(140)67400 E-post till Svenska kyrkan Tranås Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Tranås

Välkommen till oss i Tranås Pastorat.

Ursäkta röran. Vi håller på att bygga en helt ny webbplats.Det är dock så att det mesta måste göras om och vi arbetar fortlöpande med sida för sida. Om ni söker något som vi ännu inte publicerat ber vi er ringa oss, 0140-674 00 eller maila: Tranås pastorat så ska vi försöka hjälpa er. Ni kan även gå in på vår facebooksida: https://www.facebook.com/SvenskaKyrkanTranas/

Tranås pastorat består av tre församlingar;
Säby, Adelöv samt Linderås församling.
Pastoratet har en stor bredd i sin verksamhet från dopet
och upp i åldrarna.

Om Svenska kyrkan i Tranås

Tranås pastorat består av tre församlingar; Säby, Adelöv samt Linderås församling. Pastoratet har en stor bredd i sin verksamhet från dopet och upp i åldrarna.

Kalendern är kopplad med vårt bokningssystem. Här ser ni aktuell information, om våra grupper, gudstjänster och evenemang.

Kalender

Vill du vara med i luciatruppen 2016
eller vet du någon som skulle passa?

Vem blir Tranås lucia 2016

Vill du vara med i luciatruppen 2016 eller vet du någon som skulle passa?

Välkommen in till Lyktan.
Fika, mötesplats, spel, samtal, Fairtrade.
Vi serverar ekologiskt hembakat fika.
Hos oss är alltid kaffe och te Fairtrademärkt.
Vi har även lite försäljning av Fairtrade kaffe, te och choklad.

Lyktan Ågatan 15

Välkommen in till Lyktan. Fika, mötesplats, spel, samtal, Fairtrade. Vi serverar ekologiskt hembakat fika. Hos oss är alltid kaffe och te Fairtrademärkt. Vi har även lite försäljning av Fairtrade kaffe, te och choklad.