Other languages with Google Translate

Välkommen till Tranås pastorat!

Tranås Pastorat består av de tre församlingarna Säby, Linderås och Adelöv. I pastoratet finns fyra vackra kyrkor och ett kapell, både inne i stan och på landsbygden - Tranås kyrka, Säby kyrka, Linderås kyrka, Adelövs kyrka och Holavedskapellet i Sommens samhälle.

Klicka på KALENDER nedan för att se våra gudstjänster, konserter och samlingar alla dagar.

Act Svenska kyrkans julinsamling

Skänk en frivillig gåva, klicka på bilden.

Advent och julen i Svenska kyrkan i Tranås.

Du stjärna över Betlehem, o, låt ditt milda ljus få lysa in med hopp och frid i varje hem och hus.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER:

BRA ATT VETA:

Kyrkguiden leder dig rätt

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Bild: Per Hård af Segerstad

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis. Sök på "Svenska kyrkan" i Google Play och App Store så hittar du den.

Nedan länk beskriver hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifer.

Har du frågor ang. Tranås Pastorat går det bra att höra av sig till Pastorsexpedititionen, Majorsgatan 1, Tranås. Telefon: 0140-674 00, eller via epost: tranas.pastorat@svenskakyrkan.se