Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Tranås

Välkommen till Tranås Pastorat som består av de tre församlingarna Säby, Linderås och Adelöv. Vi har fyra vackra kyrkor och ett kapell - Tranås kyrka, Säby kyrka, Linderås kyrka, Adelövs kyrka och Holavedskapellet i Sommens samhälle.

HÄR I KALENDERN HITTAR NI VAD SOM HÄNDER I VÅRA KYRKOR OCH FÖRSAMLINGSHEM VARJE DAG:

AKTUELLT JUST NU:

BRA ATT VETA:

Kyrkguiden leder dig rätt

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Bild: Per Hård af Segerstad

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis. Sök på "Svenska kyrkan" i Google Play och App Store så hittar du den.

Nedan länk beskriver hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifer.

Har du frågor ang. Tranås Pastorat går det bra att höra av sig till Pastorsexpedititionen, Majorsgatan 1, Tranås. Telefon: 0140-674 00, eller via epost: tranas.pastorat@svenskakyrkan.se