Foto: Linda Mickelsson /Ikon

Verksamhet & grupper

Aktiviteter för alla åldrar. Barn & familj, körer, samtalsgrupper, trivselkvällar, ungdomsgrupper, caféer, lunch- och måltidsgemenskap och retreater... Vad passar dig?

Barn & familj

Upptäck Öppet hus, babysång, pyssel och skoj, barnkörer, S.K.U.M, café Lyktan - aktiviteter för dig och ditt barn.

Konfirmation & ungdom

Du behöver inte tycka, se ut eller tro på något speciellt sätt. Hos oss är du välkommen precis som du är. Ungdomsträffar, paus-gudstjänst, körer och konfirmation - Häng med du också!

Vuxen dagtid

För den som är ledig under dagen finns allt från caféer, andakt och mat till samtalsgrupper, sy- och stickcafé, promenader, retreat, körsång och pilgrimsvandringar.

Vuxen kvällstid

Sjunga i kör, samtalsgrupp, trivselkvällar och meditation. I din församling finns kvällsaktiviteter som både går på djupet och bredden.

Mat & prat

Här träffas vi över en kopp kaffe med dopp eller en trevlig lunch för en rimlig peng för gemenskap, mat och prat.

Musik & körer

I kyrkan arrangeras flera konserter under året. Vi har flera körer både för barn och vuxna. Att vara med i körerna kostar inget, men man förväntas vara med vid framträdande. Musiken fyller många funktioner både konstnärligt och socialt.

Engagera dig ideellt

Har du lite tid över att ge bort till någon annan? Vi samordnar många olika insatser. Servera kaffe, uppvaktningar, dopvärd, engagemang för internationellt arbete mm. Du väljer själv hur mycket Du vill engagera dig – i samråd med ansvarig. Ideell, volontär eller frivillig – kärt barn har många namn. Alla behövs – tillsammans kan vi göra mycket!

Leva vidare grupper

Vi bjuder in dig som nyss förlorat din partner. Här träffas vi och samtalar och får tid för frågor och funderingar tillsammans.

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör, som värnar våra kyrkobyggnader och kulturarvet och för dig som vill ha gemenskap.