Vuxen kvällstid

Sjunga i kör, samtalsgrupp, trivselkvällar och meditation. I din församling finns kvällsaktiviteter som både går på djupet och bredden.

VÄLKOMMEN ATT DELTA I VÅRA VERKSAMHETER

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!
De flesta verksamheter är kostnadsfria. I annat fall anges kostnaden under respektive grupp.

Meditation i stillhet

Meditation - att sitta sig till stillhet. Tisdagar kl. 17.30 i Tranås kyrka. (ingen föranmälan).

Trivselkvällar i Adelöv

En gång i månaden i Adelövs församlingshem.

Trivselkvällar i Linderås

En gång i månaden i Linderås församlingsgård.

"Hur skapar vi fred med jorden?

Studiecirkel med fokus på hållbar värld, där vi lever i fred med varandra och hela skapelsen. Tranås församlingshem, start 25 januari.

Säby-Tranås kyrkokör

Körövning måndagar kl. 18.30-20.00 i Tranås församlingshem.

Adelöv/Linderås kyrkokör

Körövning torsdagar kl. 18.30-20.00 i Linderås församlingsgård.

Kontakt, personal och öppettider

Öppettider för pastorsexpeditionen, diakonimottagningen och våra kyrkor. Här finns även all personals direktnummer. Välkommen att höra av dig!