Foto: Alex Giacomini /IKON

Barn & familj

Upptäck Öppet hus, babysång, pysselklubben, barnkörer, S.K.U.M, café Lyktan och många andra aktiviteter för dig och ditt barn.

VÄLKOMMEN ATT DELTA I VÅRA VERKSAMHETER

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!
De flesta verksamheter är kostnadsfria. I annat fall anges kostnaden under respektive grupp.

Babysång

Välkommen till babysång i Tranås församlingshem, tisdagar kl. 09.30-11.00. För vuxna med barn 3-8 månader. Föranmälan.

Öppet hus för vuxna med barn 0-6 år.

På Öppet hus träffas vi för sångstund, lek, fika och pyssel. Barnen får möjlighet att leka och vuxna får möjlighet till kontakt med andra vuxna.

Pyssel och skoj

Du som går i 1:an, 2:an och 3:an välkommen till Pyssel och skoj. Onsdagar kl. 16.00-17.30 i Tranås församlingshem. Anmälan.

Barn- och ungdomskörer

Tycker du om att sjunga? Kom och var med i våra barn- och ungdomskörer för olika åldrar.

S.K.U.M

S.K.U.M är öppna barn- och ungdomsträffar. Tisdagar i Sommen och torsdagar i Tranås. Ingen anmälan, bara att komma. Vi ses!

Lyktan - mötesplats och café på stan

Mötesplats och café Lyktan har öppet tisdagar och fredagar 09.30-12.30. Enklare fika erbjuds. Välkommen!

Kyrklunch och middagsbön med musik

Varje onsdag i Tranås församlingshem. Välkommen att till lunch och måltidsgemenskap!

Soppa i Sommen

Välkommen på sopplunch i Sommens församlingsgård. 9/2 och 23/3.