Foto: Magnus Aronson /IKON

Vuxen dag

För den som är ledig under dagen finns allt från caféer, andakt och mat till samtalsgrupper, sy- och stickcafé, promenader, retreat, körsång och pilgrimsvandringar.

VÄLKOMMEN ATT DELTA I VÅRA VERKSAMHETER

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!
De flesta verksamheter är kostnadsfria. I annat fall anges kostnaden under respektive grupp.

Lyktan - vår mötesplats och café på stan

Mötesplats och café Lyktan har öppet tisdagar och fredagar 09.30-12.30. Enklare fika erbjuds. Välkommen!

Pilgrimsvandring på Orust

Följ med och vandra 15-17 juli på Västkusten på St. Olavsleden, Orust.

Sy- och stickmöte

Välkomna till sy- och stickmöte på Lyktan. Varannan måndag, jämna veckor.

Samvaro i Linderås

Välkommen till samvaro i Linderås, Varannan måndag, ojämna veckor.

Vi traskar tillsammans

Varannan måndag, jämna veckor. En promenad på ca 4 km med stopp för korta andakter. Vi utgår från Tranås församlingshem.

Chorus Nova

Körövning onsdagar kl. 13.00-14.30 i Tranås församlingshem Är du dagledig, och gillar att sjunga. Kom med! Vi är övertygande om att sången ger energi, hälsa och glädje. Vårterminen 2022 startar den 9 februari.

Onsdagscafé i Adelöv

Välkommen till onsdagscafé i Adelöv. Varannan onsdag kl. 09.30-12.00, ojämna veckor.

Lunchträffen och Samtal om tro och liv i Linderås

Välkommen på Lunchträffen och Samtal om tro och liv i Linderås församlingsgård. Första tisdagen i månaden.