Gudstjänster

Fira gudstjänster i våra församlingar. Här finns aktuell information. Välkommen till kyrkan!

Gudstjänster

Aktuell information om våra gudstjänster hittar man:

• i annons i Tranåsaktuellt och Tranås Tidning torsdagar.

• i denna kalender på hemsidan.

• på affischer vid våra kyrkor och församlingshem.

Månadsblad

I månadsbladet finns samlad information om vad som händer i din församling. Ladda ner aktuellt blad här.

Gudstjänster & evenemang i fastan

Hela programmet för fastetiden 11/2-24/3 i församlingarna i Tranås pastorat. Välkommen att fira gudstjänst, lyssna till härlig musik, komma på föreläsning eller vara med i en studiecirkel.

Konserter & musikgudstjänster

Tranås pastorat bjuder på ett rikt musikliv med många fina konserter och musikgudstjänster.

Paus-gudstjänster

Paus-gudstjänst i Tranås kyrka. Ungdomsinriktat innehåll, passar dig som är från 12 år och uppåt. Tacos efter gudstjänsten för alla ungdomar.

Pastoratsmässa på fastlagssöndagen i Tranås kyrka

Söndag 11 februari 11.00 i Tranås kyrka. Välkommen på denna sammanlysta mässa för hela pastoratet. Servering av kaffe & semlor.

Musikgudstjänst "Psalmfrossa & semlor"

Kom på en härlig musikgudstjänst i vardagen! Tisdag 13 februari 18.00 i Tranås kyrka.

PASTORSEXPEDITIONEN

Telefon- och besökstider

måndag: 10.00-12.00, 13.00-15.00
tisdag: 10.00-12.00
onsdag: stängt
torsdag: 10.00-12.00
fredag: 10.00-12.00

Telefonnummer: 0140-674 00
E-post: tranas.pastorat@svenskakyrkan.se

Besöks- och postadress:
Svenska kyrkan Tranås
Majorsgatan 1
573 40 TRANÅS

KYRKOR I TRANÅS PASTORAT

Kyrkornas öppettider

Tranås kyrka
Öppen måndag-fredag: 08.00-14.00 och i samband med gudstjänst.
Välkommen in och sitta ner ett slag och det finns möjlighet att tända ljus. Vill du besöka kyrkan övrig tid, ring oss gärna på tfn 0140-674 00 så hjälper vi till.

Säby kyrka, Holavedskapellet, Linderås kyrka och Adelövs kyrka.
Öppet i samband med gudstjänst.
Vill du besöka kyrkan övrig tid? Ring oss gärna på tfn 0140-674 00 så hjälper vi till.