Torslanda Gospel

Torslanda Gospel är en kör i Amhults kyrka för alla sångglada vuxna och ungdomar som vill sjunga gospel!

Sommartider till vecka 36

Just nu har vi sommartider och våra mötesplatser är öppna andra tider än vanligt. Ordinarie grupper och verksamheter gör ett uppehåll under sommaren och startar igen under vecka 36.

En gospelkör där vi sjunger både traditionell och modern gospel!

Vi repeterar i Amhults kyrka på tisdagar kl. 19:00 - 21:00.

Kören är avgiftsfri. Sångare i alla stämmor är välkomna - tenor, bas, alt och sopran. (Denna termin riktar vi också en särskild inbjudan till dig som sjunger tenor eller bas där vi söker flera nya sångare).

Vi lär oss mycket utantill på gehör, så notläsning är inget krav!

För mer information och anmälan kontakta körledare Kajsa Davidsson

Torslanda gospel på Facebook

År 2018 fyllde kören 10 år och har genom åren, utöver gospel, också gjort olika projekt med popigare repertoar, världsmusik och musikaler. Kören framträder flera gånger per termin i gudstjänster och har ibland även egna konserter. Vi samverkar också med andra körer, föreningar och lokala aktörer med evenemang i vårt närområde.

Kajsa Davidsson

Musikpedagog