Torslanda Gospel

Torslanda Gospel är en kör i Amhults kyrka för alla sångglada vuxna och ungdomar som vill sjunga gospel!

En gospelkör där vi sjunger både traditionell och modern gospel!
Till hösten väntar bl.a. den traditionsenliga luciakonserten, en workshop-dag tillsammans med Malin Abrahamsson (Solid Gospel) och andra framträdanden i gospelgudstjänster.

Vi repeterar i Amhults kyrka på tisdagar kl. 19:00 - 21:00.
Terminstart 3 september 2019

Kören är avgiftsfri. Sångare i alla stämmor är välkomna - tenor, bas, alt och sopran. (Denna termin riktar vi också en särskild inbjudan till dig som sjunger tenor eller bas där vi söker flera nya sångare).

Vi lär oss mycket utantill på gehör, så notläsning är inget krav!

För mer information och anmälan kontakta körledare Kajsa Davidsson

Torslanda gospel på Facebook

År 2018 fyllde kören 10 år och har genom åren, utöver gospel, också gjort olika projekt med popigare repertoar, världsmusik och musikaler. Kören framträder flera gånger per termin i gudstjänster och har ibland även egna konserter. Vi samverkar också med andra körer, föreningar och lokala aktörer med evenemang i vårt närområde.

Kajsa Davidsson

Musikpedagog