Torslanda Gospel

Torslanda Gospel är en kör i Amhults kyrka för sångglada vuxna och ungdomar som vill sjunga gospel!

En gospelkör där vi sjunger både traditionell och modern gospel!

Vi repeterar i Amhults kyrka på tisdagskvällar och hösten 2021 kan vi åter samlas och sjunga tillsammans!

Kören är avgiftsfri och vi sjunger sånger i stämmorna tenor, bas, alt och sopran. Vi lär oss mycket utantill på gehör, så notläsning är inget krav.

För mer information och intresseanmälan att börja i kören, kontakta körledare Kajsa Davidsson

Torslanda gospel på Facebook

År 2018 fyllde kören 10 år och har genom åren, utöver gospel, också gjort olika projekt med popigare repertoar, världsmusik och musikaler. Kören framträder flera gånger per termin i gudstjänster och har ibland även egna konserter. Vi samverkar också med andra körer, föreningar och lokala aktörer med evenemang i vårt närområde.

Torslanda Gospel drivs i samarbete med Sensus Studieförbund.

Kajsa Davidsson