Torslanda Gospel

Under hösten 2022 är Torslanda Gospel pausad i sin vanliga form. Vi inbjuder istället till att vara med i Amhult kyrkas projektkör där vi under hösten övar och framför ett par olika projekt i genren gospel- och pop.
Varmt välkommen dit med din anmälan till ett eller båda av dessa projekt! Mer infomration i länken här nedanför.

Amhult kyrkas projektkör - Hösten 2022

Hösten 2022 bjuder vi in till att vara med och sjunga i ett eller två körprojekt i Amhults kyrka. Gillar du pop och gospel? Då är detta något för dig!

Torslanda Gospel, en gospelkör där vi sjunger både traditionell och modern gospel!
Kören är avgiftsfri och vi sjunger sånger i stämmorna tenor, bas, alt och sopran. Vi lär oss mycket utantill på gehör, så notläsning är inget krav.

Torslanda gospel på Facebook

År 2018 fyllde kören 10 år och har genom åren, utöver gospel, också gjort olika projekt med popigare repertoar, världsmusik och musikaler. Kören framträder flera gånger per termin i gudstjänster och har ibland även egna konserter. Vi samverkar också med andra körer, föreningar och lokala aktörer med evenemang i vårt närområde.

Torslanda Gospel drivs i samarbete med Sensus Studieförbund.