Ett litet barn leker med såpbubblor inomhus.

Barn & familj

Livet är ett äventyr! Tillsammans förbereder vi barnen för livet med roliga och givande aktiviteter.

Barn i färggranna regnkläder plaskar i en vattenpöl.

Liten & Stor

Liten och Stor är församlingens öppna förskolor. Vi finns Amhults kyrka, Torslanda församlingshem samt Björlanda församlingshem. Du kan tex. sjunga, leka, pyssla eller läsa en bok tillsammans med ditt barn och andra.

Ditt viktigaste möte - ABC

Hur vill du att ditt barn skall komma ihåg dig om 20 år? Gruppträffar om föräldraskap, för föräldrar till barn 7-12 år, hösten 2022. Start 17 oktober.

Barnens egna gudstjänster <3

Skattkistan är församlingens gudstjänst för alla barn från fyra år och uppåt. Vi träffas nästa varje söndag i Amhults kyrka i samband med Livsnära mässa. I Björlanda kyrka har vi då och då familjedagar som vi kallar Kyrksöndag, då har vi även söndagsskola.

Barnkörer

Just nu har vi plats för fler barn i våra barnkörer. Det finns barnkörer i både Torslanda, Björlanda och Amhult. Barnkörerna är öppna för sångglada barn. Körerna medverkar i församlingens gudstjänster och i barnkörkonserter, musikal, Lucia eller julspel m.m. I Amhult finns Buller & Bång-Sång, en öppen kör för barn.

Buller & Bång-Sång

För alla barn 4-9 år i Amhults kyrka

Änglagårdens förskola

Änglagårdens förskola är en heltidsförskola. Förskolan ligger granne med Björlanda församlingshem där den har tillgång till en stor trädgård, som barnen använder dagligen för lek.