Kör & musik

Torslanda-Björlanda har ett brett utbud av kör- och musikverksamheter, och ett rikt musikliv som spänner över orgelmusik, körsång i många genrer och storlekar, kör och orkester och solistframträdanden.

Kyrkokörer

Det finns två kyrkokörer i församlingen. En i Björlanda och en i Torslanda. Vi välkomnar män och kvinnor i olika åldrar.

Amhult kyrkas projektkör - Hösten 2022

Hösten 2022 bjuder vi in till att vara med och sjunga i ett eller två körprojekt i Amhults kyrka. Gillar du pop och gospel? Då är detta något för dig!

Några äldre kvinnor står med notblad och sjunger tillsammans.

Sångglädjen

Kören för dig som är ledig på dagen och som sjunger för gemensam trivsel och glädje i Amhults kyrka.

Barnkörer

Just nu har vi plats för fler barn i våra barnkörer. Det finns barnkörer i både Torslanda, Björlanda och Amhult. Barnkörerna är öppna för sångglada barn. Körerna medverkar i församlingens gudstjänster och i barnkörkonserter, musikal, Lucia eller julspel m.m. I Amhult finns Buller & Bång-Sång, en öppen kör för barn.

Soul Children

Är du mellan 10-16 år och sugen på att sjunga i kör? Gå med i Soul Children, en kör fullproppad med glädje, rörelse och energi!

Instrumentalister och sångare

Spelar du ett instrument eller sjunger?