Soul Children

Gå med i kören Soul Children, en kör fullproppad med glädje, rörelse och energi!

Vi träffas och repar i Amhults kyrka på tisdagar kl. 15.30-17.00. Ibland har vi ett band med oss som kompar våra låtar. Innan övningen kan man gärna komma hit och hänga, få läxhjälp, spela spel och käka mellis från kl. 14.00.
Höstterminen startar upp den 3 september, välkommen med då!

Vi som jobbar med soul children i församlingen är:
Dan Tideström, musikpedagog
Kajsa Davidsson, musikpedagog.
Sara Waldenfors, präst
Anders Wendel, präst

Vi ser fram emot att träffa dig!
Dan, Kajsa, Sara och Anders

En alldeles ovanlig kör för dig mellan 10-16 år

Walt Whitman och Soul Children of Chicago har de senaste 30 åren varit en av USA:s ledande gospelkörer för barn och ungdomar, med skivinspelningar, TV-program och konsert för presidenter. 2001 startade Ragnhild Hiis Ånestad Oslo Soul Children. I dag finns det över hundra körer i Norge och varje år samlas mer än 1500 ungdomar för Soul Children Festival i Oslo. Norsk huvudman för Soul Children är Acta – barn og unge i Normisjon, och från och med 2014 är Salt – barn och unga i EFS samordnare för Soul Children-körarbetet i Sverige.

Soul Children-rörelsens vision är att unga skall få lära känna evangeliet genom sång och musik som de känner igen sig i.

Läs mer om Soul Children (extern webbplats)

Dan Tideström

Pedagoger