Kyrkokörer

Det finns två kyrkokörer i församlingen. Vi välkomnar män och kvinnor i olika åldrar. Det finns också en öppen kör för alla som vill sjunga.

Körerna sjunger blandad repertoar i församlingens olika gudstjänster och antar gärna utmaningen att sjunga något större körverk. Körerna samarbetar ibland med andra körer och har regelbundet kördagar. Ibland gör vi körresor.

Välkommen att höra av dig till oss!

Kyrkokören - Torslanda

Torsdag kl. 18.45-21.00

En blandad kör för män och kvinnor i olika åldrar. I denna kör får du sjunga olika  genrer av musik. T.ex. klassiskt, gospel, pop och traditionell kyrkomusik.

Torslanda Kyrkokör behöver fler tenorer, basar och sopraner

Välkommen att provsjunga!

Anmälan till Janet Ertsborn

Kontaktperson Torslanda, Janet Ertsborn

Kyrkokören - Björlanda

Tisdag kl. 19.00-21.00

En blandad kör för män och kvinnor i olika åldrar som sjunger repertoar i olika genrer.

Anmälan till Carl Markman

Öppen kör - Torslanda

Kom och hjälp församlingen med psalmsången i gudstjänsten! Du kommer kl.9.30, vi övar en timme, tar en fika och sedan sjunger vi i Gudstjänsten kl.11.
Alla är välkomna!

September: sön 1, sön 22