Kyrkokörer

Det finns två kyrkokörer i församlingen. En i Björlanda och en i Torslanda. Vi välkomnar män och kvinnor i olika åldrar. Det finns också en öppen kör för dig som vill sjunga i Gudstjänsten.

Kyrkokören i Torslanda

Torsdagar kl. 18.45-21.00

HT 2020 startar med kördag 29/8, sedan torsdagar från 3 september

Torslanda Kyrkokör sjunger musik från olika genrer. Ibland gör vi konserter, men oftast sjunger vi församlingens olika gudstjänster.
Kören har regelbundet kördagar och någon gång sjunger vi på annan ort.

Höstterminen 2020 sjunger vi på Tacksägelsedagen, Söndagen efter Alla Helgons dag, Första söndagen i Advent och två Julkonserter lördagen 19 december.

Torslanda Kyrkokör behöver fler tenorer, basar och sopraner.
Välkommen att provsjunga!

Anmälan till Janet Ertsborn

Kontaktperson Torslanda, Janet Ertsborn

Kyrkokören i Björlanda

Tisdag kl. 19.00-21.00
Start v 36, den 1/9 kl 19

En blandad kör för män och kvinnor i olika åldrar som sjunger repertoar i olika genrer.

Under hösten 2020 kommer vi fira att Björlanda kyrkokör funnits i 100 år! samt sjunga på 1:a advent och sjunga in julen.

Vi söker fler sångare, gärna tenorer och basar.
Är du sugen på att sjunga i kör och träffa andra trevliga körsångare är du varmt välkommen att kontakta körledare Carl Markman.

Anmälan till Carl Markman

Janet Ertsborn