Närbild på någon som håller fram några kylskåpsmagneter med ord som tvivel, livet, Gud, dela, tro och så vidare.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Vuxen

I våra vuxenverksamheter finns det något för alla smaker. Allt från temakvällar och samtalsgrupper till träffar mitt på dagen.

Amhults kyrka, kaféet

Mötesplats Amhult

Tisdag och onsdag, kl 11-14 har Mötesplats Amhult sina dörrar öppna för att ta emot besökare i alla åldrar. Kaféet, kyrksalen och lekrummet står också till förfogande. Kaffe med dopp finns att köpa.

En kopp kaffe står i ett öppet fönster.

Mötesplatser i Björlanda och Torslanda

Under hösten och vintern 2022 bjuds det på gemenskap och enklare fika tillsammans med olika program i Björlanda och Torslanda församlingshem.

Pressbild

Livsnära temakväll

Årets första Livsnära temakväll blir den 20 februari, 2023. Då kommer Jonas Helgesson.

På tal om tro

- Funderar du på de stora frågorna i livet? Är du nyfiken på den kristna tron eller längtar efter mer? Tre starttillfällen. 9 sep i Amhult, 28 sep i Torslanda (en kreativ variant) och 10 nov i Björlanda.

En gammal nyckel ligger på en uppslagen bibel.

Bibelstudium

Denna terminen tar vi oss an Romarbrevet. Udda veckor ses vi efter veckomässan i Björlanda församlingshem för undervisning och samtal.

En barnhand håller en glaskula som föreställer en jordglob.

Existentiell hälsa

Vad får dig att känna livslust? När livet ställs på sin spets börjar många av oss fundera på vad vi tror på och vad meningen med allt är. Vi startar en samtalsgrupp 8 februari, där de stora frågorna får ta plats och bli konkreta!

Gräslök i en odlingslåda. En grupp människor sitter i bakgrunden.

Sinnenas trädgård

Här får människor och plantor gro och växa. Under hösten träffas vi för att planera, plantera och höstfixar i Amhults kyrkas trädgård.

Dans - Glada ringen

Dansen ger glädje, gemenskap och många goda skratt. Glada ringen är dans för alla seniorer.

Stickning, stickkaféet i Amhult

Vävstuga och Stickcafé

Ta med din egen stickning för att sticka med andra, utbyta erfarenheter, få hjälp med att komma vidare eller bara prata.