Barnkörer

Det finns barnkörer i både Torslanda och Björlanda. Barnkörerna är öppna för sångglada barn. Körerna medverkar i församlingens gudstjänster och i barnkörkonserter, musikal, Lucia eller julspel m.m. I Amhult finns Buller & Bång-Sång, en öppen kör för barn.

KÖRER I BJÖRLANDA

Tonfiskarna, 6-7 år
Björlanda församlingshem, tisdag kl. 16.45-17.15 Sång och musiklek för barn 5 – 7 år. En kör där man kan upptäcka glädjen i att röra sig till musik och att utveckla sin egen röst. Medverkar i församlingens satsningar på barnfamiljer.

Sångfåglarna, 8-9 år
Björlanda församlingshem, tisdag kl. 14-16.15
En kör med extra allt för barn 8 – 9 år (andra och tredje klass). Samling kring körsång, pyssel, lek, drama och mellanmål. Samling med samtal om sådant som är viktigt i livet. Förbereder för deltagande i församlingens aktiviteter.

Unga Röster, från 10 år
Björlanda församlingshem, onsdag kl. 15-15.45, dropinfika från kl. 14.00
En kör för sångglada från 10 år, med möjlighet att utveckla sin sångröst och sjunga i stämmor tillsammans med andra. Medverkar i gudstjänster av olika slag som t.ex. adventhögtid eller särskilda musiksatsningar.

KÖRER I TORSLANDA

Körklang, 7 - 9 år
Torslanda församlingshem, tisdagar 16.00-16.45

Vi sjunger och spelar, utvecklar våra sångröster och våra musikaliska kunskaper. Ibland så dansar vi till musiken eller hittar på egna koreografier till den.
Familjetisdag 15 oktober kl 17 i Torslanda kyrka. Mer info kommer.

Kontakt: Sofia Kunze

Körskoj, 5 - 6 år
Torslanda församlingshem tisdag kl. 17.00-17.30
Vi upptäcker våra röster med lek och sång, danslekar och annat kul.
Familjetisdag15 oktober kl 17 i Torslanda kyrka. Mer info kommer.

Kontakt: Sofia Kunze