Barnkörer

Just nu har vi plats för fler barn i våra barnkörer. Det finns barnkörer i både Torslanda, Björlanda och Amhult. Barnkörerna är öppna för sångglada barn. Körerna medverkar i församlingens gudstjänster och i barnkörkonserter, musikal, Lucia eller julspel m.m. I Amhult finns Buller & Bång-Sång, en öppen kör för barn.

KÖRER I BJÖRLANDA

Tonfiskarna, 6-7 år
Björlanda församlingshem, tisdag kl. 17.00-17.30
Sång och musiklek för barn 5 – 7 år.
En kör där man upptäcker glädjen i att röra sig till musik och att utveckla sin egen röst. Medverkar i församlingens satsningar på barnfamiljer.

Sångfåglarna, 8-9 år
Björlanda församlingshem, tisdag kl. 15.15-16.00
En kör för barn 8 – 9 år (andra och tredje klass).
Vi sjunger och övar för deltagande i församlingens aktiviteter.

Unga Röster, från 10 år
Björlanda församlingshem, tisdag kl. 16-17
En kör för sångglada från 10 år, med möjlighet att utveckla sin sångröst och sjunga i stämmor tillsammans med andra.
Medverkar i gudstjänster av olika slag som t.ex. adventhögtid eller särskilda musiksatsningar.

KÖRER I TORSLANDA

Körklang, 8 - 10 år
Torslanda församlingshem (Torslanda torg 10), tisdagar 16.00-16.45
Vi sjunger och spelar, utvecklar våra sångröster och våra musikaliska kunskaper. Ibland så dansar vi till musiken eller hittar på egna koreografier till den.
Kontakt och anmälan: Friedemann Prager (körledare)

Körskoj, 5 - 7 år
Torslanda församlingshem (Torslanda torg 10), tisdagar kl. 17.00-17.30
Vi upptäcker våra röster med lek och sång, danslekar och annat kul.
Kontakt och anmälan: Friedemann Prager (körledare)

Vi har även en öppen verksamhet kopplat till båda körerna, Oasen, där barnen bl. a. kan leka och pyssla. Läs mer