Barnkörer

Just nu har vi plats för fler barn i våra barnkörer. Det finns barnkörer i både Torslanda, Björlanda och Amhult. Barnkörerna är öppna för sångglada barn. Körerna medverkar i församlingens gudstjänster och i barnkörkonserter, musikal, Lucia eller julspel m.m. I Amhult finns Buller & Bång-Sång, en öppen kör för barn.

Församlingens barnkörer

Tonfiskarna, 6-7 år
Björlanda församlingshem, måndag kl. 15.30-16.00
Sång och musiklek för barn 5 – 7 år.
En kör där man upptäcker glädjen i att röra sig till musik och att utveckla sin egen röst. Medverkar i församlingens satsningar på barnfamiljer.

Sångfåglarna, 7-9 år
Björlanda församlingshem, måndag kl. 16.15-16.45
En kör för barn 7 – 9 år. Vi sjunger och övar för deltagande i församlingens aktiviteter.

Torslanda barnkör, 7-9 år
Torslanda församlingshem, tisdag kl. 16.15-16.45

Unga Röster, från 10 år
Björlanda församlingshem, måndag kl. 17.00-17.40
En kör för sångglada från 10 år, med möjlighet att utveckla sin sångröst och sjunga i stämmor tillsammans med andra.
Medverkar i gudstjänster av olika slag som t.ex. adventhögtid eller särskilda musiksatsningar.

Soul Children, 10-16 år
Amhults kyrka, tisdag kl. 16-17.30
En kör fullproppad med glädje, rörelse och energi för dig mellan 10 och 16 år.
Läs mer om Soul Children

Anmälan till: Kajsa Davidsson (körledare)

Buller & Bång-Sång

För alla barn 4-9 år i Amhults kyrka