Foto: Madelen Zander/Ikon

Liten & stor

Liten och Stor är en öppen mötesplats där alla barn i vuxens sällskap är välkomna. Här kan du under öppettiden komma och gå som det passar dig och ditt barn bäst.

På Liten och Stor kan du tex. sjunga, leka,pyssla eller läsa en bok tillsammans med ditt barn och andra. Här kan samtalen runt fikabordet eller på golvet bland leksaker röra sig om allt mellan himmel och jord. För er som är nyinflyttade kan det vara ett bra sätt att få lära känna barn och vuxna i ert närområde.

Liten och Stor är ett och samma, både i Amhult och Torslanda. Du är varmt välkommen till församlingshemmen på de dagar och tider som passar dig och din familj bäst. Öppettiderna hittar du nedan.

Amhults kyrka:

Normalt är det måndagar kl. 9.30-12.00 med sångstund kl. 10.30 som gäller.
Men på grund av pandimin skjuter vi på starten för liten och stor i Amhult till senare i höst.

Torslanda församlingshem:

Ingång C
Fredagar kl. 09:30-12:00. Sångstund kl. 10.30, vi kommer vara ute så mycket det går.