Liten & stor

Liten och Stor är en öppen mötesplats där alla barn i vuxens sällskap är välkomna. Här kan du under öppettiden komma och gå som det passar dig och ditt barn bäst.

Sommartider till vecka 36

Just nu har vi sommartider och våra mötesplatser är öppna andra tider än vanligt. Ordinarie grupper och verksamheter gör ett uppehåll under sommaren och startar igen under vecka 36.

På Liten och Stor kan du tex. sjunga, leka,pyssla eller läsa en bok tillsammans med ditt barn och andra. Här kan samtalen runt fikabordet eller på golvet bland leksaker röra sig om allt mellan himmel och jord. För er som är nyinflyttade kan det vara ett bra sätt att få lära känna barn och vuxna i ert närområde.

Liten och Stor är ett och samma, både i Amhult, Björlanda och Torslanda. Du är varmt välkommen till församlingshemmen på de dagar och tider som passar dig och din familj bäst. Öppettiderna hittar du nedan.

Amhults kyrka:

Måndagar kl. 9.30-12.00, sångstund kl. 10.30.
Det händer lite extra i Amult

Björlanda församlingshem:

Måndagar kl. 9.30-12.00