Barn och vuxen spelar trumma tillsammans.

Baby- och Barnrytmik

Rytmik är en musikpedagogisk metod där musik och kroppsrörelse används för att stödja barns utveckling och lärande. Metoden kan tillämpas inom flera områden: matematik, språk, musikinstrumentspel samt som kommunikation och social träning för bebisar/småbarn och deras föräldrar tillsammans med andra barn och föräldrar i grupp. Genom att delta i rytmik hjälper du ditt barn att utvecklas, och Du som förälder har världens vackraste röst för just ditt barn!

Rytmik i Torslanda HT2021

Startdatum 8 september
ONSDAG KL.12.30-14. Fullt, vi kan inte ta mot fler anmälningar till denna grupp.
Babyrytmik för barn 3-8 månader (ca ålder vid start).

ONSDAG KL.14-15.30
Barnrytmik för barn 9-14 månader (ca ålder vid start). Anmälan till Janet Ertsborn

Anmälan görs med ditt och barnets namn, samt barnets 6 födelsesiffror
Det är gratis om medföljande förälder är medlem i Svenska kyrkan och annars kostar det 700kr/termin.

Rytmik i Björlanda HT2021

Startdatum 9 september
TORSDAG KL.9.30-11
Babyrytmik för barn 3-8 månader (ca ålder vid start). Anmälan till Carl Markman

TORSDAG KL.11-12.30
Barnrytmik för barn 9-14 månader (ca ålder vid start) Anmälan till Carl Markman

Anmälan görs med ditt och barnets namn, samt barnets 6 födelsesiffror.

Janet Ertsborn

Carl Markman