Baby- och Barnrytmik

Rytmik är en metod som innebär att man vid inlärning av musik, genom rörelse, gör andra erfarenheter samtidigt, t.ex. kroppsuppfattning, språk och kommunikation. Man har visat att det finns ett samband mellan motorisk utveckling och känslomässig-intellektuell utveckling. Genom att delta i rytmik hjälper du ditt barn att utvecklas, och kom ihåg att Du som förälder har världens vackraste röst för just ditt barn!

Sommartider till vecka 36

Just nu har vi sommartider och våra mötesplatser är öppna andra tider än vanligt. Ordinarie grupper och verksamheter gör ett uppehåll under sommaren och startar igen under vecka 36.

Rytmik i Torslanda HT2020

START 2 SEPTEMBER i Torslanda Församlingshem
ONSDAG KL.9.30-11
Babyrytmik för barn 3-8 månader (ca ålder vid start). Anmälan till Janet Ertsborn

ONSDAG KL.11-12.30
Barnrytmik för barn 9-14 månader (ca ålder vid start). Anmälan till Janet Ertsborn

Rytmik i Björlanda HT2020

START 31 AUGUSTI i Björlanda Församlingshem
MÅNDAG KL.9.30-11
Babyrytmik för barn 3-8 månader (ca ålder vid start). Anmälan till Carl Markman

MÅNDAG KL.11-12.30
Barnrytmik för barn 9-14 månader (ca ålder vid start) Anmälan till Carl Markman

Anmälan görs med ditt och barnets namn, samt barnets 6 födelsesiffror

Det är gratis om medföljande förälder är medlem i Svenska kyrkan och annars kostar det 700kr/termin.

Janet Ertsborn

Carl Markman