Sunnersbergs församling

Välkommen till Sunnersbergs församling! Svenska kyrkan är din kyrka och finns med i glädje och sorg genom hela livet. Här ryms en mångfald av mötesplatser och människor.

VÄLKOMMEN TILL NYA HEMSIDAN!

Nu finns vi i Svenska kyrkans webbverktyg. Vi hoppas att du snart ska känna dig hemma på sidan!
Du ser hemsidans hela meny om du klickar på ikonen med de tre horisontella strecken längst upp till vänster. Startsidan är upplagd som en ”löpsedel”, först med några aktuella händelser och sedan ett antal underrubriker. Kontaktuppgifter hittar du längst ner.