Mötesplatser

Var skulle du vilja vara med?

I Sunnersbergs församling finns en mångfald av mötesplatser. Hoppas du kan hitta ett sammanhang där du vill vara med!
Coronasmittan påverkar verksamheten för vuxna. Soppluncher, syföreningar, Café Lockörn och Öppet hus i Otterstad är pausade tills vidare.
Vi håller oss ajour med information från Folkhälsomyndigheten och funderar på nya sätt att mötas på ett säkert sätt. Så håll utkik här på webben och på församlingens facebooksida om verksamheten!

HJÄLP MED ATT HANDLA?
Behöver du hjälp med att handla mat eller apoteksvaror, eller känner du till någon som skulle behöva hjälp? Hör då av dig till Sunnersbergs församling på 0510-48 40 80, så försöker vi hjälpa till så mycket vi kan. Vi svarar säkrast mellan 10.00-12.00, men ofta finns någon där fram till 16.00.

NÅGON ATT DELA TANKARNA MED?
Oron växer lätt när vi är ensamma med våra tankar. Du är välkommen att kontakta Svenska kyrkan på ovanstående telefonnummer. Du hittar kontaktuppgifter till präster och diakoniassistenter här.
Mellan 21.00-06.00 kan du kontakta jourhavande präst på telefonnumret 112.

FIRA GUDSTJÄNST HEMMA?
Kontakta församlingens expedition, 0510-48 40 80, om du vill att en präst kommer hem till dig. Det kan gälla gudstjänst med eller utan nattvard som firas utomhus.

Anita Olausson

Sunnersbergs församling