Gudstjänster

I Sunnersbergs församling firas flera olika gudstjänster. Hoppas du hittar något som tilltalar dig!

Varje söndag firas mässa i Kyrkans gård Lockörn 10.00. Varje gång erbjuds söndagsskola för alla barn.
Den tredje söndagen i månaden är det antingen mässa eller gudstjänst i S:ta Marie kapell 18.00.
Varannan tisdag firas också Mässa i Taizéanda i Kyrkans gård-Lockörn 19.30.
Under sommaren är dessa flyttade till Frälsarkransen vid Sunnersbergs kyrkogård. Vid regn är det i Kyrkskolan. Här firas en enkel kvällsmässa och det finns möjlighet att dricka en kopp kaffe efter.

Flera gånger under året firar vi också gudstjänst tillsammans med Missonskyrkan och Pingstkyrkan.

Vi satsar också mycket på kör- och musikmedverkan i våra gudstjänster under året.
Under juni/juli/augusti har vi en musikserie vi kallar “Musik i sommarkväll”. Under december och januari kallas det ”Musik i Vinterkväll” .

Hitta gudstjänster i vår kalender

I vårt Kyrkoblad (sid 14-16) hittar du dagar och tider för gudstjänster fram till Kyndelsmässodagen