Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon: +46(152)23400 E-post till Strängnäs stift

Stiftsgården Stjärnholm

Stiftsgården vill erbjuda en miljö som ser till hela människan, hennes behov av andhämtning, inspiration och fördjupning.

På stiftsgården finns en gedigen tradition av kurs-, konferens- och lägerverksamhet sedan 1945.

Efter en genomgripande restaurering och tillbyggnad i mitten på 90-talet är gården idag en bra rustad och väl genomtänkt kurs- och konferensmiljö.

Gården ska vara ett centrum för stiftets barn och ungdom, en mötesplats för kyrka - samhälle – kultur, men också en miljö för utbildning, gudstjänst, andlig förnyelse och själavård.

En plats för inspirerande möten

På Stjärnholm finns det plats och rum för inspirerande möten. Här kan du välja mellan gammalt och nytt. Klassiska 1700-talssalonger med praktfulla dörröverstycken och utsmyckade kakelugnar lever sida vid sida med modernt utrustade mötesrum.

Välkommen att kontakta oss på telefon 0155-22 27 00 eller e-post info@stjarnholm.se  om du undrar över något eller vill göra en bokningsförfrågan.

Bönbok

I maj 2017 kom Stjärnholms egna bönbok, med medverkande som alla på något sätt har koppling till stiftsgården.
Bönboken går att beställa från stiftsgården för 60 kr/st.
Läs mer om boken här

Organisation

Stiftsgården Stjärnholm ägs och drivs av Stiftelsen Stjärnholm. Stiftarna består av Strängnäs stift, Svenska kyrkans unga i Strängnäs stift samt Föreningen Stiftsgården Stjärnholms vänner.

Föreningen Stiftsgården Stjärnholms vänner arbetar helt ideellt och har idag cirka 300 medlemmar med det gemensamma intresset att stödja stiftsgården och dess verksamhet.

Vill Du också bli medlem i Föreningen Stiftsgården Stjärnholms vänner? Betala i så fall in 200:- på föreningens postgiro nr 475 27 93-2 och ange ditt namn och "ny medlem".