Foto: Evelina Gustafsson

En levande mötesplats för alla människor. Här kan du finna en plats där du får vara precis som du är!

Sommar på Södra Öland

Varmt välkommen att besöka kyrkorna i sommar! Tänd ett ljus, be en bön och njut av det stilla, vackra rummet.

Ett led människor går på en stig bland lövträd.

Pilgrimsvandring

I Sverige finns över 40 pilgrimsleder. Du kan vandra själv eller tillsammans med andra. På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ.

Hjälp till Ukraina

Mer information om hur du kan hjälpa till hittar du här! Bland annat finns information kring en insamling organiserad av Mörbylånga kommun.

Som medlem i Svenska kyrkan bidrar du till en bättre värld!

Här kan du läsa Källan

Här hittar du både det senaste och äldre nummer av Källan. Vinnarna av Krysset finns också här.

Kansliets besökstider

Nedan finner du besöks- och telefontider till vårt kansli i Torslunda. Från 1 juni till 31 augusti har vi sommartider.

Nödrop för Ukraina

Stöd de som drabbats av kriget.

Ge en gåva

Svenska kyrkan i utlandet

Svenska kyrkan i utlandet finns för dig som är turist, utbytesstudent, au-pair, arbetar utomlands eller av någon annan anledning vistas i ett annat land. Att få möjlighet att umgås och göra aktiviteter på svenska betyder mycket för många.

Pojke står på en soptipp och håller i en trasig boll.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.