Other languages with Google Translate

Rogberga-Öggestorps församling

Välkommen till Rogberga-Öggestorps församling. Här på vår hemsida hittar du information om både det ena och det andra av vad som händer i församlingen. Våra öppettider på exp. då vi säkrast nås både per telefon och vid besök är mån-fre 10-12, men oftast finns det personal även övrig dagtid.

Varmt välkomna att avnjuta andaktsstund, lunch och dessert samt god gemenskap varannan torsdag (jämna veckor). Vi startar kl.12.00 i kapellet, Kyrkans Hus och därefter serveras soppa från kl.12.15 fram till 13.30.

Sopplunch

Arrangemanget är ett samarrangemang mellan kyrkorna i Tenhult.

Frågor? ring 072 725 99 96

Språkcafé

Du som är sugen på att lära känna nya vänner - varmt välkommen till språkcafé i Pingstkyrkan, Tenhult, torsdagar kl.18-20. Fika, samtal och gemenskap ägnas kvällen åt. Arrangemanget är ett samarrangemang mellan kyrkorna i Tenhult. Frågor? ring 072 725 99 96

Telefonnummer 036 39 05 93 eller 070 649 25 39.

Du kan också maila asa.b.gustafsson@svenskakyrkan.se

Samtal och stöd

Om du önskar samtal, stöd i sociala frågor eller förbön finns det nu en diakoniassistent i Rogberga-Öggestorps församling. Vill du ha kontakt eller bara mer information är du välkommen att höra av dig till diakoniassistent Åsa Gustafsson. Telefonnummer 036 39 05 93 eller 070 649 25 39. Du kan också maila asa.b.gustafsson@svenskakyrkan.se