Other languages with Google Translate

Rogberga-Öggestorps församling

Välkommen till Rogberga-Öggestorps församling. Här på vår hemsida hittar du information om både det ena och det andra av vad som händer i församlingen. Våra öppettider på exp. då vi säkrast nås både per telefon och vid besök är mån-fre 10-12, men oftast finns det personal även övrig dagtid.

Du kantor eller kyrkomusiker...

Välkommen till oss! Vi har en tjänst på 100%!

Du kommer till ett arbetslag på runt ca 10 personer, två kyrkor, ett kapell samt två församlingshem.

Bild: Björn S

I vår församling finns kyrkokör, barnkörer och musikundervisning för barn. Vi arbetar för att gudstjänsten ska vara centrum i all vår verksamhet.

Kom gärna och besök oss! Tjänsten tillsätts löpande.

Upplysningar lämnas av Björn Sandberg, nuvarande tjänsteinnehavare, tel. 036 - 39 06 89 eller Christian Sandblom, kyrkoherde, tel. 036 - 39 06 81 / 070 293 66 50. Facklig företrädare (Kmr / lärarförbundet) Magnus Engblom tel. 036 - 85 887.

Ansökan sänds till rogberga-oggestorps.forsamling@svenskakyrkan.se

eller Rogberga-Öggestorps församling, Myrstadavägen 19, 561 60 Tenhult.

Veckans samlingar och gudstjänster

Stilla veckan bjuder på följande gudstjänster och samlingar: Skärtorsdagen, den 18 april, firas gudstjänst på Västerhäll kl.14.30 och kl.19.00 firas ekumenisk mässa / Getsemanestund i Rogberga kyrka. Långfredagsgudstjänst firas i Rogberga kyrka på den 19 april kl.11.00. Påskdagsmässa blir det i Rogberga kyrka på påskdagen kl.11.00. Annandag påsk blir det musikgudstjänst i Öggestorps kyrka kl.18.30. Varmt välkomna!

Välkomna till vårterminens sista sopplunch torsdagen den 2 maj kl.12.00. Denna sopplunch blir det dock ingen soppa serverad utan det blir sill-lunch! Vi inleder med andakt och därefter är det servering fram till kl.13.30. Varmt välkomna att avnjuta andaktsstund, lunch och dessert samt god gemenskap.

Sopplunchen blir sill-lunch