Osby pastorat

Osby pastorat Besöksadress: Östra Storgatan 7 A, 28341 Osby Postadress: Box 174, 28323 Osby Telefon: +46(479)524500 E-post till Osby pastorat

Osby pastorat

Välkommen till Osby pastorat, vackert beläget i nordöstra Skåne.

Komminister sökes

Diakon sökes

25/2 Jazzkonsert

Konsert

17/3 "En salig blandning"

Konsert

När katastrofen slår till är vi där från början och hela vägen mot en ljusare framtid. Med rätt stöd på vägen, blir människor bättre rustade för framtiden och orkar vara aktiva i sina egna liv. Ge en gåva som ger människor kraften att resa sig starkare!

Att resa sig starkare

Med Morgan Tsvangirais död i veckan och Robert Mugabes avgång har en politisk epok i Zimbabwes moderna historia avslutats. Valen 2018 blir avgörande för om landet utvecklas mot demokrati. Kyrkornas roll som ledande inom civilsamhället blir allt viktigare.

Internationella bloggen

När en katastrof vänder upp och ner på allt, handlar det psykosociala arbetssättet om att ge stöd på rätt sätt i varje steg mot ett tryggt liv igen.

Hur reser man sig starkare?

Ensamheten försöker fånga dig, men i själva verket driver hon ut oss, att göra fotspår i sanden. Vi, som går i öknen, vi ska se varandras fotspår, höra varandras röster som viskningar i vinden. Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

En kristen fasta kan vara att avstå från till exempel tv-tittande, godis, alkohol, kött, Facebook eller något annat. Fastan handlar om att du ska få tid för eftertanke och bön, och tid för att komma närmare Gud.

Fasta - tid för eftertanke