Mörrums kyrka
Foto: Susanne Lindsjö

Mörrum-Elleholms församling

Du är alltid välkommen till Din församling för att fira gudstjänst, delta i verksamheten eller för enskilda samtal med präst eller diakon! Vår adress är: Mörrum-Elleholms församling Karlshamnsvägen 6 375 33 Mörrum. Tfn: 0454-594 00 Våra öppettider: må-ti: 10-12, on: 13-15, to: 10-12, fredagar stängt. Övriga telefonnummer hittar Du under fliken "Personal".

Mässa i Mörrums kyrka Pingstdagen 5 juni kl 10.00 med mottagande av kyrkoherde Carina Wallace

Marco Bonacci, organist, Nina Silander, kantor, Håkan Windahl, solist och våra körer. Samkväm efter mässan med mat och kaffe i församlingshemmet. Föranmälan till expeditionen, tfn 0454-59400 senast 25 maj.

Ekumenisk friluftsgudstjänst på vår utescen Kristi himmelfärdsdag torsdag 26 maj kl 10.00

Gullevi Spåre, pastor, Carina Wallace, präst, Liselott Spåre, predikar, Marco Bonacci, organist. Ekumenisk kör. Kyrkkaffe i församlingshemmet.

Orgelkonsert i Mörrums kyrka Söndag 29 maj kl 18.00

Orgelkonsert med Rodolfo Bellatti, Italien

Smultron

Sommarkyrkan

Välkommen till Sommarkyrkan för barn från 0 år tillsammans med vuxen. Vi träffas på församlingshemmets baksida mån-tors under vecka 24 och 25 mellan kl 10.00-12.30.

Så kan du hjälpa Ukraina

Många av oss känner oro och engagemang för Ukraina och viljan att få göra något för att hjälpa till är stor. Just nu stödjer du människorna i Ukraina bäst genom att ge en ekonomisk gåva till svenska hjälporganisationer som redan har ett etablerat arbete i Ukraina eller dess grannländer.

Prästgården

Ändrade öppettider på expeditionen

Expeditionen är öppen mån-tis kl 10-12, ons kl 13-15, tors 10-12 och fre stängt.

Spela upp inspelad musik i kyrkan

Mörrum-Elleholms församling erbjuder levande musik vid dop, bröllop och begravningar. Spotify Business finns inte längre och din privata Spotify får inte spelas upp i offentliga miljöer. Om du vill ha inspelad musik vid dop, bröllop och begravning, ta med dig köpt CD-skiva eller nedladdad och betald musik från exempelvis iTunes. Vi erbjuder även Musikbanken - en digital tjänst för strömmande musik framtagen speciellt för Svenska kyrkan.