KONFIRMAND

Nyhet Publicerad Ändrad

Året du fyller fjorton erbjuds du att konfirmera dig i Svenska kyrkan. Att konfirmeras innebär att man bekräftar sitt dop. Är du inte döpt kan du göra det under konfirmandtiden.

Vill du träffa nya kompisar och ha kul med andra ungdomar? Vill du lära dig mer om dig själv och andra? Har du funderat på att konfirmera dig?

Vi tycker verkligen att du ska hänga på. Du är inte ensam... Det är ca 120 ungdomar i Karlshamns kommun som konfirmerar sig varje år.

Vi åker på läger, har kul tillsammans. Vi pratar om vad som är smått och stort i livet, om kärlek , glädje, sorg, saknad och om livets mening. Vi pratar och diskuterar Bibeln och kyrkan.

Konfirmation är att ha roligt och att träffa kompisar!

Våra gruppalternativ för dig som är född 2007

Dagläger - Sommarmix

Vi träffas under veckorna 25-26 och då är församlingshemmet i Mörrum utgångspunkten.

Konfirmandgruppen för dig som vill njuta av sommaren, umgås, göra roliga aktiviteter och samtidigt få utforska vad Kristen tro är för just Dig...

Under hösten har vi två träffar. En upptakt (med info till både konfirmand och förälder) och en övernattning i kyrkan där konfirmanderna är med och planerar och deltar i söndagens gudstjänst.

Under våren (Kristi Himmelsfärds dag) åker vi på bussresa till Liseberg.
Vi kommer även ha en heldag på påsklovet med tema ”påsken”

Välkommen!

Uppstart torsdag 23 september 2021 kl 18.00-20.00 i Mörrums församlingshem.
Konfirmation: 2 juli 2022 i Mörrums kyrka.

Anmälan till: anne-mie.svensson@svenskakyrkan.se,  församlingsassistent