Foto: Sofia Lökholm

Tisdagsuppdrag

Som en service till våra konfirmander är Landvetter Prästgård öppen varje tisdag mellan 14:00-20:00. Det är frivilligt att besöka Prästgården dessa tisdagar, här har ungdomarna möjlighet att träffa andra konfirmander men också göra våra tisdagsuppdrag.

Ett tisdagsuppdrag är en kort konfirmanduppgift som ungdomarna genomför på egen hand antingen i mindre grupp (2-4 personer) eller enskilt. Efter genomfört uppdrag får du en stämpel av en av ledarna och kan sedan göra ett nytt eller bara hänga en stund i Prästgården. Under året vill vi att varje konfirmand gör minst 5 uppdrag, du kan göra flera uppdrag under samma kväll och skulle du göra fler än 5 under året kan du delta i utlottning av olika fina priser. Du behöver alltså inte komma varje tisdag (om du inte vill så klart). Det räcker med ett par stycken för att lyckas göra minsta antal uppdrag.

Varannan tisdag är det också gudstjänst i Landvetter kyrka, denna kallar vi för PAX-mässa och är en kortare mässa som börjar kl 19:00 och är slut vid 19:30. Innan gudstjänsten är prästgården öppen som vanligt, passa gärna på att göra tisdagsuppdrag.

Foto: Andreas Rångeby