Foto: Sofia Lökholm

Tisdagsuppdrag

Som en service till våra konfirmander är Prästgården öppen varje tisdag mellan 14:00-20:00. Det är frivilligt att besöka oss dessa tisdagar, här har ungdomarna möjlighet att träffa andra konfirmander och assistenter men också göra våra tisdagsuppdrag.

Ett tisdagsuppdrag är en kort uppgift som du som konfirmand genomför på egen hand antingen i mindre grupp (2-4 personer) eller enskilt. Efter genomfört uppdrag får du en stämpel av en av ledarna och kan sedan göra ett nytt eller bara hänga en stund i Prästgården.

Under året vill vi att varje konfirmand gör minst 4 uppdrag, du kan göra flera uppdrag under samma kväll och skulle du göra fler än 4 under året kan du delta i utlottning av olika fina priser. Du behöver alltså inte komma varje tisdag (om du inte vill så klart). Det räcker med ett par stycken för att lyckas göra minsta antal uppdrag.

Varannan tisdag (ojämn vecka) är det också gudstjänst i Landvetter kyrka, denna kallas för PAX-mässa och är en kortare gudstjänst med nattvard som börjar kl 19:00 och är slut vid senast 19:45. Innan gudstjänsten är Prästgården öppen som vanligt men under gudstjänten har vi stängt.