Bidrag till konfirmationsupplevelsen


För att kunna genomföra våra populära konfirmationsupplevelser i Landvetter & Härryda behöver vi be om ett bidrag till våra omkostnader.

Du som konfirmerar dig på ett av våra alternativ med resor till Krakow eller Belgien behöver bidra till verksamheten med minst 2000:-. De som känner att de har möjlighet att bidra med mer får gärna göra det, då detta ger oss ännu bättre förutsättningar att skapa unika upplevelser för Landvetter och Härrydas ungdomar.

Bidraget betalas in i slutet av januari senast den 31 januari 2024 och du kan betala via antingen swish eller bankgiro. Dessa nummer läggs ut här i januari.

 

Om ni av olika anledningar skulle ha svårt att bidra till konfirmationens omkostnader vill vi att ni kontaktar oss så kan vi tillsammans hitta en lösning. I Landvetter och Härryda pastorat ger vi alla möjlighet att konfirmera sig oberoende av ekonomiska förutsättningar.

Här nedan finns också kontaktuppgifter till vår diakon som finns där för dig som behöver stöd och hjälp när livet kan kännas lite extra motigt. Vår diakoni kan också ge visst stöd till familjer som befinner sig i olika stadier av ekonomisk kris.

 

Ett diakonsmycke i silver. En ring i vilken det flyger en duva med en olivkvist i näbben.

Diakoni

Vi vill vara medvandrare för alla människor och ha omsorg om människor i utsatta livssituationer. Vi finns tillgängliga för enskilda samtal, själavård och hembesök.