Foto: Sofia Lökholm

Konfirmation utan resa

För dig som av olika anledningar inte kan eller känner dig bekväm med att resa erbjuder vi en möjlighet att anmäla dig till en konfirmationsupplevelse utan resa.

Att konfirmera sig betyder att du under ett år får möjlighet att fundera kring livets viktigaste frågor. Det betyder inte att du måste resa rent fysiskt men det betyder att du måste göra en personlig resa. När du anmäler dig till konfirmation utan resa följer du samma plan som Krakowalternativet. Men istället för att resa till Krakow gör du upplevelser enskilt i vår närmiljö kring hur vi genom en aktiv kristendom kan sprida ljus och kärlek.

Konfirmation:
29 juni 2024

Kostnad:
Gratis

K.U.R.-uppgifter

På träffen den 28 maj får du som KUR-konfirmand dina individuella uppgifter som du ska göra på egen hand under veckorna fram till konfirmationen. Uppgifterna kommer hänga ihop med vad de andra konfirmanderna gör på sina respektive resor och ni kommer på så sätt ha gjort ungefär samma saker. KUR-konfirmanderna tar helt enkelt bara en annan väg till målet.

Konfirmationen

Den 29 juni kl 11:30-14:00 är det konfirmation för Landvetter och Härrydas ungdomar på strandängarna vid Gröenkapellet.

Konfirmationsträffar 2023/24

Här lägger vi upp datum och tider för konfirmandårets olika träffar och läger.

HUR VI INFORMERAR

Vår bas för information är denna hemsida som uppdateras löpande under året. Eftersom ni är så många som tar del av Landvetter och Härrydas konfirmationsupplevelse använder vi oss av grupp-sms. När det finns ny information på hemsidan skickar vi ut en påminnelse till er med länk till hemsidan. Var därför noga med att lämna in rätt nummer när ni anmäler er. Får ni inga sms är det viktigt att ni kontaktar oss så vi kan rätta till det.