Anmälan till konfirmation 2025

Här kommer du som är född 2010 eller tidigare kunna anmäla dig till konfirmationsupplevelse i Landvetter & Härryda pastorat!

Anmälan till våra konfirmationsupplevelser 2025 kommer snart att smygöppna även om detaljerna för 2025 ännu inte är helt klara.

Du anmäler dig till något av våra populära konfirmationsalternativ via länken här nedan (öppnar inom kort). Ni kommer dock inte att få en detaljerad bekräftelse på er anmälan förrän i september. Vi vill dock poängtera att även om vi har en av landets mest populära konfirmationer kommer alla som vill konfirmeras få plats i vår församlings gemenskap.

I september skickas en inbjudan ut i brevlådan till alla er som är medlemmar i våra församlingar oavsett om ni anmält er eller inte. Ni som inte är medlemmar ännu är naturligtvis också välkomna att anmäla er.

Alla datum, tider och detaljer är inte klara ännu men läggs ut löpande och publiceras på respektive konfirmationsalternativs hemsida. Just nu ligger information för årets konfirmander ute. När de är konfirmerade den 29 juni uppdateras sidan med information för konfirmationsåret 2024/25 som drar igång den 8 oktober 2024.

Vi ses!

Anmälan till Konfirmationsupplevelse 2024/25