Foto: Sofi Sandström

Kungsängen-Västra Ryds församling

Vem du än är. Var du än kommer ifrån. Vem du än älskar. Var du än befinner dig i livet så är du välkommen till oss! Vi finns i Upplands-Bro kommun, en halvtimmes pendeltågsfärd från Stockholm. Centralorten är Kungsängen och där finns expeditionen i Klockargården, på Kyrkvägen 35, bredvid Kungsängens kyrka. "Vi finns här för dig"

Herre, vi kommer till dig med vår ängslan och vår rädsla för det virus som nu drabbar hela världen. Möt oss i ovissheten, i oron för de mest utsatta, för anhöriga och vänner. Vi ber om kraft och uthållighet. Hjälp oss att mitt i allt inte tappa blicken och omsorgen om varandra. Amen

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan.

Kyrkoval 19 september 2021!

Var med och påverka kyrkans framtid? Engagera dig, gå med i en nomineringsgrupp eller starta en ny. Förra gången det var kyrkoval röstade 1 miljon svenskar. Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan.

På grund av kommunens vattenläcka tidigare i sommar så har vi ingen bevattning på kyrkogårdens öppna ytor nattetid. Vatten finns som vanligt vid pumparna för vattning på gravar.

Uppehåll tillsvidare för bevattning på Kungsängens kyrkogård nattetid