Kungsängen-Västra Ryds församling

Hej & välkommen! Vem du än är. Var du än kommer ifrån. Vem du än älskar. Var du än befinner dig i livet så är du välkommen till oss! Vi finns här för dig! Församlingen ligger i Upplands-Bro kommun, en halvtimmes pendeltågsfärd från Stockholm. Centralorten är Kungsängen, vi finns på Kyrkvägen 35 i Klockargården, där finns också Kungsängens kyrka, Kungsängens kapell och Klockargården. Brunnagården finns på Artistvägen 2 i Brunna och Västra Ryds kyrka finns på Gällöfstavägen 58 där också Pilgrimsgården och Torpet Trollenäs finns.

öppen förskola och familjefredag flyttas till klockargården!

Familjefredag 10/12 och Öppna förskolan 13-14/12 är flyttat till Klockargården, Kyrkvägen 35. Buss 559. Välkommen!
Just nu har är Brunnagården stängd pga. problem med värmen.

corona. nya restriktioner 1 december - det här gäller hos oss

KONSERTER

• Max 100 besökande i Kungsängens kyrka, det är exklusive tjänstgörande personal och körmedlemmar.
  • Insläpp tar lite längre tid än vanligt eftersom vi måste räkna, var ute i god tid och stå i kö med avstånd. Tack för ditt tålamod!
  • Använd gärna munskydd och sprita händerna när du går in.

DOP, VIGSLAR, BEGRAVNINGAR (kyrkliga handlingar)

• Max 100 besökande i Kungsängens kyrka och Västra Ryds kyrka, de är exklusive tjänstgörande personal.
  • Tänk på att hålla avstånd och sprita gärna händerna när du kommer in i kyrkan.
Omsorgen om varandra hjälps vi åt att hålla genom avstånd, handhygien och att stanna hemma vid symtom.

Herre, vi kommer till dig med vår ängslan och vår rädsla för det virus som nu drabbar hela världen. Möt oss i ovissheten, i oron för de mest utsatta, för anhöriga och vänner. Vi ber om kraft och uthållighet. Hjälp oss att mitt i allt inte tappa blicken och omsorgen om varandra. Amen